Author Topic: HNL - Nogomet, navijači i još ponešto..  (Read 12828 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
HNL - Nogomet, navijači i još ponešto..
« on: July 26, 2008, 11:17:51 PM »
... počinje! :D Jel prati ko HNL? Oce ko na neku tekmu sutra?

Sutra počinje ludilo u Hrvata :D.

Moja prognoza :P

Dinamo - Rijeka h1
Inter - Šibenik 2
Croatia Sesvete - Osijek 2
Cibalia - Slaven Belupo 1 ;)
Varteks - Zagreb x
Zadar - Hajduk 2

HNL je po meni napravio veliku stvar sa novim propisima ( jer je Cibalia dobila reflektore :D ) tako da su sve tekme prvih 6 kola nocne, i prenosit ce se sve. Tj, ukljucivat ce se kad neko da gol naprimjer, ko u ligi prvaka. Ali mislim da su napravili sranje sto se igra nedjeljom, to su stavili ikakvog razloga :S

PS. ja idem na Cibaliju ;)
« Last Edit: March 17, 2009, 10:21:14 PM by Vujo »

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
Re: HNL
« Reply #1 on: July 27, 2008, 06:59:20 AM »
Najvjerojatnije ću do Maksimira (na istok ofkors)

Propustio sam tekmu protiv Lindenfielda, a bilo bi vrijeme da vidim tu novu Dinamovu momčad.

prognoza.. hmm, ja bum to stavio čisto simpatizerski:
inter - šib 1
croatia - osijek 1
cibalia - slaven 2
varteks - zagreb 2
zadar - hajduk 1 (e to bi bilo prekrasno :D )
KAJ

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #2 on: July 27, 2008, 11:34:29 AM »
Napokon sam doceko da Hajduk ima vise sanse za titulu od Rome,neka neka valja  ;D
Po meni ove godine moramo osvojit jer je Dinamo oslabljen a i ovo s Hrgovicem ih je poljuljalo...

imam jedno pitanje za sve:Za kog bi navijali kad bi se slucajno u europi sastali domaci klub za kojeg navijate protiv Rome?
za mene nema dileme HAJDUK je za mene svetinja...a i vec su igrali prije par godina pa smo nesretno ispali,a ja sam poslije utakmice plako ko malo djete :D

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #3 on: July 27, 2008, 01:09:26 PM »
Sjecam se te tekme, to ono kad su Vejic i PLetikosa zajebavali pa je Cassano uletio i dao gol :D

Uglavnom navijo bi za Romu jer navijam samo za Cibaliju u HNL-u... od drugih timova simpatiziram Hajduk jer su mi tamo rodjaci, ljetujem svake godine u Splitu, a za razliku od Dinama koji igra sa igračima koje kupi, Hajduk ima dosta svojih igrača što mi se sviđa.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #4 on: July 27, 2008, 02:06:12 PM »
Sjecam se te tekme, to ono kad su Vejic i PLetikosa zajebavali pa je Cassano uletio i dao gol :D

Uglavnom navijo bi za Romu jer navijam samo za Cibaliju u HNL-u... od drugih timova simpatiziram Hajduk jer su mi tamo rodjaci, ljetujem svake godine u Splitu, a za razliku od Dinama koji igra sa igračima koje kupi, Hajduk ima dosta svojih igrača što mi se sviđa.

nisu Vejic i Plete nego Runje i Miladin zajebali,jebote kako mi je onda bilo krivo,koja je to tuga bila na stadionu,jos se sjecam onog Krpanovog tunela Zebini i Buleovog gola..koja je to ludnica bila...

onda sretno Cibaliji danas,oni su mi uvijek bili simpatican klub,budes li s Ultrasima?

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #5 on: July 27, 2008, 02:25:11 PM »
a onda se ne sjecam kako treba igraca, al znam da je bilo 5 minuta pred kraj ili tako nesto :)

da, uvijek budem sa ultrasima :) prosle sezone sam bio na 2 gostovanja, do 31.8 ce biti jos 2 ;)

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #6 on: July 27, 2008, 02:33:55 PM »
samo neznam zasto su se svi obrušili na Hrgovića,
decko je stvarno ok. trudi se i sve to.
po meni je bolji bočni i od Pranjića i od Šimunića,
da je otto bio pameta gledali bi ga u repki sad ::)

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #7 on: July 27, 2008, 02:47:53 PM »
samo neznam zasto su se svi obrušili na Hrgovića,
decko je stvarno ok. trudi se i sve to.
po meni je bolji bočni i od Pranjića i od Šimunića,
da je otto bio pameta gledali bi ga u repki sad ::)

sto se tice Hrgovica kao igraca ok sasvim solidan bek borben dobrog udarca i tako ali sto se tice Hrgovica kao covjeka druga prica..stari mu je pogino u ratu a on igra za drzavu sa kojom nema nikakve veze radi toga da se bolje moze prodat,u Bosni mu jebavaju cijelu familiju svaku tekmu psuju ustasku mater a on se uvijek odazove pozivu..kad je igro za Hajduk uvijek je govorio da nema tih para za kojih bi otiso u Dinamo,da je veliki hajdukovac i to,zna se i kakve je pjesme pjevo  s Torcidom o Dinamu..onda je i udario jednog boysa na turniru..onda prosle godine on i J.Buljat su se pobili s nekim boysima u Zagrebu...i na kraju svega toga on potpisuje za Dinamo,cim je Mamic otvorio novcanik sve je to zaboravio...

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
« Reply #8 on: July 27, 2008, 02:52:01 PM »
imam jedno pitanje za sve:Za kog bi navijali kad bi se slucajno u europi sastali domaci klub za kojeg navijate protiv Rome?

Ipak za Dinamo.

Quote from: lethal industry
Hajduk ima dosta svojih igrača što mi se sviđa.

S ovim se baš ne slažem.
Pogledaj zadnje Dinamove transfere:
Dudu, Ćorluka, Modrić, Čale... Sve igrači koji su igrali u prvih 11, a ponikli su iz Dinamove omladinske škole.
Može se reći da je i Vukojević poniknuo iz Dinama (praktički trunuo u Belgiji, a sad ga prodali za 7 milijuna).

Tak da mislim nije točno da u Dinamu ne igraju "njihovi" igrači, odnosno igrači iz omladinske škole. Ok, ove sezone izgleda da se više bude forsalo strance, ali još uvijek su tu mali Badelj, Antolić, Kelava, Lovren...

eto, mali offtopic, tek tolko da obranim Dinamo :)
« Last Edit: July 27, 2008, 03:22:41 PM by dmg- »
KAJ

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #9 on: July 27, 2008, 03:18:31 PM »
U pravu si, svi igrači koji su igrali, a ne koji igraju :D nemozes Dudua računat, doveli su ga iz Brazila :D

jos jedan razlog zasto mrzim dinamo je Mamic. On je prakticki trener u tom dinamu, bog i batina. A i njihova politika mi se ne svidja, dovedu 10 pojacanja po polusezoni, i na kraju njih mozda 3 igra neki redovni nogomet.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #10 on: July 27, 2008, 03:20:55 PM »
to sam ja odavno reko oni sve manje i manje lice na NK DINAMO a  sve vise na NK ZDRAVKO MAMIC

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #11 on: July 27, 2008, 03:28:09 PM »
aj aj necemo se svadjat :D

ove sezone ce jos vise zabljesnuti Bagarić, inače najbolji i najvrjedniji igrač Cibalije :D Husić je igračina i to će svi vidit ove sezone ( To je onaj sa dugom plavom kosom ko Guti :D )i naravno naš Želja Malčić :)

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
« Reply #12 on: July 27, 2008, 03:31:21 PM »
U pravu si, svi igrači koji su igrali, a ne koji igraju :D nemozes Dudua računat, doveli su ga iz Brazila :D

Da, igrali su. Trenutno je lošija situacija kaj se toga tiče (ali sjeti se tko su do nedavno bili glavni Dinamovi igrači). Ali napisao sam u prijašnjem postu:
Ok, ove sezone izgleda da se više bude forsalo strance, ali još uvijek su tu mali Badelj, Antolić, Kelava, Lovren...

Dakle, jasno mi je da je trenutno Dinamo u, ajmo to nazvat tako, deficitu s mladim domaćim igračima, ali sam nabrojao njih par koji čekaju priliku i koji će, nadam se, istu i dobiti (radije gledam Badelje i Kelave nego Suareze i Ibaneze u ekipi).

Kaj se tiče Eduarda.

Doveli su ga iz Brazila dok je imao 16 godina.
U Dinamu je počeo igrati (nakon posudbe u Interu) s cca 21 godinom.
Mislim da se ipak može reći da je iz Dinamove škole :P

Jer, da su doveli nekog 15-16-godišnjaka iz nekog sela kraj Zagreba svi bi rekli kako je on izdanak Dinamove škole... daklem.. za mene je on iz Dinamove škole. :)

A na Z.M. neću trošiti riječi.
Krele.

Eto. poz :D

edit: krele se odnosilo na mamića, fulao sam sa stiskanjem entera (da ne bi lethal mislio da njega vrijeđam :) )
« Last Edit: July 27, 2008, 03:40:13 PM by dmg- »
KAJ

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #13 on: July 27, 2008, 03:35:26 PM »
Evo broje se minute do prve noćne tekme u Vinkovcima.. Povijest ;)

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #14 on: July 27, 2008, 03:39:06 PM »
aj aj necemo se svadjat :D

ove sezone ce jos vise zabljesnuti Bagarić, inače najbolji i najvrjedniji igrač Cibalije :D Husić je igračina i to će svi vidit ove sezone ( To je onaj sa dugom plavom kosom ko Guti :D )i naravno naš Želja Malčić :)

E Bagarica je Hajduk trazio pa je Cibalija postavila visoku odstetu negdje oko pola miliona eura..
a Malcic je fenomen,covjek je igro petu ligu donedavno a sad je najbolji strijelac Cibalije,a ima 28 godina, ;)