Author Topic: AS Roma - Fan club Croatia  (Read 2963 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
Re: AS Roma - Fan club Croatia
« Reply #15 on: October 16, 2008, 10:22:01 PM »
Pozdrav od Romanista iz Slovenije.

Vidim, da se zanimate za osnivanje svoje udruge. Vaše pravo je vrlo slično našem, skoro isto. Stvar nije teška, ispunite papire i ostale birokratske formalnosti. Naša udruga postoji več 2 godine i od tad često odlazimo na utakmice Rome po Italiji.

A što se tiče priznanja sa strane Rome, morali bi se prijaviti kod UTR - Unione Tifosi Romanisti. Al tamo je relativno skupa članarina, osobito za malene klubove. Mi smo u prošloj sezoni imali 26 članova, a to je bilo premalo (premalo novca) za članarinu UTR. Moralo bi nas biti barem 50, da bi nam se isplatilo (financijski).
Članstvo kod UTR izgleda tako, da bi vi imali osigurane 2 sezonske karte za Olimpico, na prvoj tekmi u Rimu bi išli na večeru sa jednim od igrača + nekom iz kluba. Kod UTR bi dobivali i karte za utakmice po Italiji i Europi i tako dalje. Stvar nije loša, al morali bi imeti dovoljno veliku grupu.

Da se vratim još malo na naš Klub. Članarina na sezonu kod nas je 20€ i s tim novcem + novcem od donatora u prošle dve godine izradili smo svoje kapice, šalove, a ove godine planiramo izradnju majica i bannera za utakmice. Koliko nam ostaje, to potrošimo za koji roštilj ili subvencioniramo put za članove u Rim, Udine, Milano, Firenze i tako dalje. To vam je odgovor na pitanje "Što će nam udruga".

@Romanista
Za sjedište udruge ne treba vam kafić. Samo da je adresa, može od nekog od vas.

To bi bilo sve sa moje strane.

FORZA ROMA SEMPRE !

lp,
ASR_SLO

hvala na prijedlozima, izgleda vrlo dobro, ali ne vjerujem da nas se može skupit ni 10 :D
« Last Edit: October 16, 2008, 11:49:26 PM by vujo »

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #16 on: October 17, 2008, 08:31:19 AM »
Moze nas se skupit 20.
Ozbiljan sam u ovome,ima i nekih ljudi koji nisu aktivni na forumu al su mi stalno dolazili mailovi kako bi isli na utakmice i to...

Ja cu porazgovarat malo s nasim slovencima

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
« Reply #17 on: October 17, 2008, 09:30:40 AM »
@ASR_SLO
Super, puno hvala na informacijama!

Pa ono, ako se može skupiti neka normalna više članova da se organizira za udruga - može se probati.
KAJ

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #18 on: October 17, 2008, 12:25:52 PM »
50?

mozda do 2010 :lol:

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #19 on: October 17, 2008, 12:45:05 PM »
E da, kakve večere sa igračima? S kim ste bili  :)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #20 on: October 17, 2008, 05:56:03 PM »
Ja vam kazem da nas ima 20 vec koji bi bili u tome...

@vujo:citaj malo,nisu se registrirali u tu udrugu da idu na te vecere...

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #21 on: October 17, 2008, 06:27:55 PM »
Ja vam kazem da nas ima 20 vec koji bi bili u tome...

@vujo:citaj malo,nisu se registrirali u tu udrugu da idu na te vecere...

aha, pogrešno sam shvatio :D

Offline shile

• Staff
    • Email
« Reply #22 on: October 18, 2008, 03:04:29 PM »
Pozdrav od Romanista iz Slovenije.

Vidim, da se zanimate za osnivanje svoje udruge. Vaše pravo je vrlo slično našem, skoro isto. Stvar nije teška, ispunite papire i ostale birokratske formalnosti. Naša udruga postoji več 2 godine i od tad često odlazimo na utakmice Rome po Italiji.

A što se tiče priznanja sa strane Rome, morali bi se prijaviti kod UTR - Unione Tifosi Romanisti. Al tamo je relativno skupa članarina, osobito za malene klubove. Mi smo u prošloj sezoni imali 26 članova, a to je bilo premalo (premalo novca) za članarinu UTR. Moralo bi nas biti barem 50, da bi nam se isplatilo (financijski).
Članstvo kod UTR izgleda tako, da bi vi imali osigurane 2 sezonske karte za Olimpico, na prvoj tekmi u Rimu bi išli na večeru sa jednim od igrača + nekom iz kluba. Kod UTR bi dobivali i karte za utakmice po Italiji i Europi i tako dalje. Stvar nije loša, al morali bi imeti dovoljno veliku grupu.

Da se vratim još malo na naš Klub. Članarina na sezonu kod nas je 20€ i s tim novcem + novcem od donatora u prošle dve godine izradili smo svoje kapice, šalove, a ove godine planiramo izradnju majica i bannera za utakmice. Koliko nam ostaje, to potrošimo za koji roštilj ili subvencioniramo put za članove u Rim, Udine, Milano, Firenze i tako dalje. To vam je odgovor na pitanje "Što će nam udruga".

@Romanista
Za sjedište udruge ne treba vam kafić. Samo da je adresa, može od nekog od vas.

To bi bilo sve sa moje strane.

FORZA ROMA SEMPRE !

lp,
ASR_SLO

zdravo kolega! stavi hladit pive i gemist za subotu, i odmaraj grlo za nedjelju!  :)
nadam se da i Dule dolazi!

Offline ASR_SLO

« Reply #23 on: October 19, 2008, 09:14:07 PM »
Hehehe, pivo ce 100 % bit dovoljno hladno, samo vi brzo dodjite, da imamo barem jedan dan za pijanku po Ljubljani.
Super je vidjeti, da ima nekoliko (nadam se da mnogo) Romanista i u Hrvatskoj.

lp,
ASR_SLO

Offline Romanista-z

• pijani mostarac
    • Email
« Reply #24 on: June 26, 2009, 10:16:31 AM »
ja sam bas gledao,da nas aktivnih (preko 1 zvjezdice) ima oko 25-30,ajmo reci 30 nas...to je premalo

Offline ZOX

• FORANI
    • Email
« Reply #25 on: July 06, 2009, 02:18:48 PM »
pa za početak bi i to bilo dobro...pa nadam se kasnije da če se boj povečavat jer ako bi se treebalo čekat čekat....recite ako mogu pomoč..vrlo rado

Offline ZOX

• FORANI
    • Email
« Reply #26 on: July 07, 2009, 02:16:20 PM »
ako i nisam toliko aktivan na forumu vrlo rado bih postao član UDRUGE NAVIJAČA ROME u HRVATSKOJ...računajte i na mene..u svemu naravno :roma_transparent:

Offline joko

« Reply #27 on: March 30, 2010, 03:23:57 PM »
zanima me dali iko zna.. di se mogu nabavit karte za utakmice talijanske lige... kako ih kupit... dal se to moze... prek neta il nekako.. za utakmicu roma - cagliari.. 09.05.2010...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #28 on: March 30, 2010, 05:18:29 PM »
A posto stadion vjerojatno nece biti pun, odi i nabavi tamo na licu mjesta

Offline 1972 zagreb 60+

« Reply #29 on: April 22, 2010, 10:37:49 AM »
ekipa jel ko od vas kad uopće bio na romi gdje