Author Topic: Prijateljske?  (Read 5479 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
Re: Prijateljske?
« Reply #90 on: August 11, 2008, 07:33:35 PM »
jel itko gledao mec?

ja sam bio u Splitu jucer pa nisam mogao

ja sam gledao,a bolje da i nisam...katastrofa kak smo igrali,užas,sramota :o ??? :-X >:(...

ocijene sve govore

TOTTENHAM-ROMA: LE PAGELLE

ARTUR 4,5
CASSETTI 5,5
MEXES 4
JUAN 4,5
RIISE 5
PANUCCI 4,5
DE ROSSI 4
BRIGHI 5,5
ESPOSITO 5
PERROTTA 5
AQUILANI 4
crnogorski cigo 5
MONTELLA 4
OKAKA 6

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #91 on: August 12, 2008, 09:39:50 AM »
u Romi ima igraca koji ne zasluzuju nositi dres naseg kluba

Točno to, mada...

Da se razumijemo, ovaj Tottenham je super moćan... inače nisam pobornik takvih projekata, a la lani Man. City. u stilu 's novcima do uspjeha'... ne volim takve stvari, jer tradicija će uvijek biti ispred ikakvog uspjeha, uvjetovanog silnim ulaganjima od strane, najčešće raznoraznih sumnjivih tipova, smutljivaca, da ne kažem mafijaša...

Ali, Spursi imaju sjajnu momčad i mogli bi u prva četiri na Otoku... glavni razlog tome, po meni, jest fenomenalni stručnjak Juande Ramos, koji je trošio puno, ali nije bezveze... Gomes, Modrić, Dos Santos i Bentley su igrači kakvi su im falili, sjajno su pogodili i njihovim dolascima dobili i Benta te ostale, koji su jednostavni eksplodirali...

Tottenham je u ovom trenutku ispred nas, uistinu su moćni... ipak, dovedemo li Baptistu i još jedno istinsko pojačanje, mislim da tamo u 11. ili 12. mjesecu ne bi imali šanse protiv nas...

Neki dan su imali, bili su golemi favoriti ne samo zbog svoje snage, već i zbog, u prijateljskim utakmicama poslovično nezainteresiranih Talijana, a i Romine prakse da kroz pripreme igraju Montella, Alvarez i slični, koji će u zadnjim sekundama prijelaznog roka negdje biti poslani na posudbu... ne kužim tu praksu, a još više ne kužim klubove koji u zadnji čas dovode igrače, koji s njima nisu prošli pripreme...

Kako god bilo, ovo je sramota i zaista ima nekih koji ne zaslužuju nositi Romin dres... stvarno ispada da se useru tog Otoka i Balkana, kao nitko nikoga...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #92 on: August 12, 2008, 01:50:34 PM »
U četvrtak gostujemo kod Frosinonea, tamo smo, sad već po običaju svako ljeto... utakmica počinje u 21h, mislim da smo lani dobili jedva, 1:0...

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #93 on: August 12, 2008, 04:20:19 PM »
slusam juce spaletija koji kaze pravimo iste greske od kad sam ja dosao u klub...
e jebiga sad ko to treba ispraviti mi sa foruma ili on kao trener...

de rossi je 2 put pogrjesio  tipicno ono njegovo ne zna da igra kad se napravi presing na njemu i daje lopte protivniku....
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #94 on: August 13, 2008, 02:34:12 PM »
A to je točno curva sud, i ja nevolim bogate i bahate engleze pogotovo njihove gigante manchester liverpool i chelsea kao i čitavu premier ligu(jedino cijenim arsenal).Englezi uopće nemaju kvalitetne omladinske škole,klubovi im kupuju već gotove zvijezde.U premier ligi nema velikih domačih talenata osim Rooneya i Walcota. Pa ko če igrati za reprezentaciju za 5g. kvalifikacije će im završavati kao ove ali neće moći obmanjivati javnost kao Petrić i Kranjčar bez veze raspucali u zabili i sudci nas pokrali. Bogati klubovi su uništili jedan od najboljih klubova svih vremena AJAX koj je sa svojim omladinskim pogonom osvojio 4 lige prvaka i jos puno toga.Svake godine je sve manje klubova koji mogu osvojiti ligu prvaka. Liverpool Manchester Chelsea Milan Inter Real i Barca oni ce ubuducnosti osvajati ligu prvaka el ih ostali klubovi financijski ne mogu pratiti.Sta dobivmo s time i pitam se kada ce neki manji klub osvojiti ligu prvaka kao Porto.Platini može bauljati kolko oce da ce smanjiti razlike između bogatih i siromašnih klubova a nemože zapravo ništa. za 5 do 10g. nogomet neće biti zanimljiv jer ce u europi biti samo 10 do 15 jakih klubova a gdje to vodi?

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #95 on: August 13, 2008, 11:13:04 PM »
znam gdje vodi ako posaljemo Esposita na posudbu

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #96 on: August 14, 2008, 12:05:51 PM »
Danas igramo protiv Frosinonea...utakmica počinje u 20:30...

Questi sono i Convocati:

1 ALVAREZ
2 ANDREOLLI
3 AQUILANI
4 ARTUR
5 BRIGHI
6 CASSETTI
7 CICINHO
8 ESPOSITO
9 JUAN
10 LORIA
11 MONTELLA
12 OKAKA
13 PANUCCI
14 PENA
15 PERROTTA
16 PIPOLO
17 RIISE
18 TOTTI
19 VIRGA
20 crnogorski cigo

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #97 on: August 14, 2008, 07:34:21 PM »
vodimo 1:0 ,Esposito :)

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #98 on: August 15, 2008, 07:46:52 AM »
Minimalna pobjeda, tako je, koliko se sjećam, bilo i lani...

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #99 on: August 15, 2008, 11:16:00 AM »
Nadam se da ce Esposito dat ove sezone minimalno 10golova

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #100 on: August 15, 2008, 04:17:55 PM »
Ako ce i tolko on je igrac koj moze zabit samo malim klubovima a dok u derbijima bas i neznam jer nema bas neku kvalitetu.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #101 on: August 15, 2008, 04:21:16 PM »
Esposito moze bit igrac za klupu i nista vise,bolje da su njega prodali i ostavili Cercija,ipak je ovaj puno mladji...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #102 on: August 16, 2008, 09:10:00 AM »
jebes ovu tekmu s totenhamom,prosle sezone smo u dortmundu 3:0 spusili a pogledajte:2 mjesto u serie a(u borbi do zadnjeg kola),cetvrtfinale LP(ispali od prvaka),osvojen kup i superkup....

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #103 on: August 16, 2008, 10:47:32 AM »
jebes ovu tekmu s totenhamom,prosle sezone smo u dortmundu 3:0 spusili a pogledajte:2 mjesto u serie a(u borbi do zadnjeg kola),cetvrtfinale LP(ispali od prvaka),osvojen kup i superkup....

Ali svejedno nam se takvo nešto kao viceprvaku Italije, četvrtfinalistu Lige prvaka i osvajaču talijanskog Kupa i Superkupa ne bi smjelo događati...

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #104 on: August 17, 2008, 01:31:26 PM »
ma biti ce bolje jos smo neuigrani.