Author Topic: Prijateljske?  (Read 5354 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
Re: Prijateljske?
« Reply #135 on: July 12, 2009, 03:09:33 PM »
Sastavi:

ROMA (4-2-4): Artur; Cassetti, Mexes, Riise, Tonetto; Pizarro, Brighi; Taddei, Totti, crnogorski cigo, Guberti.

A disp: Bertagnoli, Antunes, Malomo, Faty, Crescenzi, Greco, Barusso, Okaka, Esposito, Pena, D'Alessandro, Stoian, Pit. All. Spalletti

VIKTORIA (4-1-4-1): Tichacek; Sevinsky, Rada, Hajovsky, Limbersky; Rydel; Petrzela, Kolar, Horvath, Jiracek; Strihavka.

A disp: Postulka, Krbecek, Halam, Lecjaks, Bauer, Navratil, Kazasic, Mlika. All. Vrba

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #136 on: July 12, 2009, 08:06:15 PM »
blamaža,Roma-Plzen 1:1  :rolleyes:

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #137 on: July 12, 2009, 09:52:04 PM »
Zašto blamaža?
OK, i ja sam očekivao pobjedu, ali...

Nema De Rossija, Motte, Andreollija, Juana, Baptiste, te Cicinha, Aquilanija i Donija.

Prvo poluvrijeme igrali: Artur - Cassetti, Mexes, Riise, Tonetto - Taddei, Brighi, Pizarro, Guberti - Totti, Vučinić.

Znači, Riise na stoperu, Taddei u prvih 11 jer nema tko, Guberti koji je prinova u najjačem sastavu...

Utakmicu smo završili sa 11-orkom: Bertagnoli - Antunes, Malomo, Faty, Crescenzi - D'Alessandro, Barusso, Greco, Stoian - M. Esposito, Okaka.

Time se treba ponositi, šestorica na terenu bili su izdanci Romine škole, a i tu na umu treba imati da je ljevak Antunes igrao desnog beka, da je veznjak Faty bio na stoperu, napadač D'Alessandro u vezi, itd.

I, također, možda i najvažnije. Ujutro se u Brunicu zbio 'incident', naime oko 200 navijača doputovalo je iz Rima, te porukama 'Manje dioničara, više Rimljana', 'Rosella odlazi' i 'Bruno Conti - poni s naočalama' iskazalo svoje nezadovoljstvo. Bili su kasnije i na utakmici, ali u potpunoj tišini.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #138 on: July 12, 2009, 10:34:18 PM »
ma dobro mozda sam malo pretjero ipak je to prijateljska utakmica a i puno nam je igraca falilo...

'Bruno Conti - poni s naočalama'      sta bi ovo trebalo znacit

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #139 on: July 14, 2009, 12:11:29 PM »
Time se treba ponositi, šestorica na terenu bili su izdanci Romine škole, a i tu na umu treba imati da je ljevak Antunes igrao desnog beka, da je veznjak Faty bio na stoperu, napadač D'Alessandro u vezi, itd.

Na osnovu cega si zakljucio da je Antunes igrao desnog beka?

Jesi li gledao, ili samo na osnovu toga sto je potpisan kao desni bek a Crescenzi koji je desnjak kao lijevi bek...?
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #140 on: July 14, 2009, 01:44:13 PM »

Na osnovu cega si zakljucio da je Antunes igrao desnog beka?

Jesi li gledao, ili samo na osnovu toga sto je potpisan kao desni bek a Crescenzi koji je desnjak kao lijevi bek...?

Pratio sam live na romanews, i jasno je pisalo da je, poslije brojnih izmjena, Antunes postavljen desno, Crescenzi lijevo umjesto Tonetta, a Malomo i Faty bili su stoperi.

Inače, koliko se sjećam, za Crescenzija je pisalo da se najbolje snalazi lijevo u veznom redu ili obrani. Nisam 100% siguran...

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #141 on: July 16, 2009, 02:30:00 PM »
Danas od 20.30h u Bolzanu igramo protiv Blackburna.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #142 on: July 16, 2009, 02:42:34 PM »
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #143 on: July 16, 2009, 04:53:58 PM »
jejejejejejjeje  :piwo_roma:
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #144 on: July 16, 2009, 06:40:45 PM »
jejejejejejjeje  :piwo_roma:

Sta se veselis? :D

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #145 on: July 16, 2009, 07:09:11 PM »
Vodimo 2:0, strijelci Taddei i Riise, ali najpozitivnija stvar jako dobri Okaka. :)

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #146 on: July 16, 2009, 07:17:00 PM »
Sad sam došao kući i upalio tekmu taman da vidim kiks riisea za 2-1. Kako se inače igra curva?

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #147 on: July 16, 2009, 09:57:13 PM »
Završilo 2:2, ali pošto se radilo o Trofeju Grada Bolzana, pucali su se 11-erci (svaki po tri) u kojima je Roma bila uspješnija i na kraju slavila s 5:4.

Poveli smo lijepim golom Taddeija izvana u 25. minuti, a desetak minuta kasnije Riise iz slobodnjaka pogađa za 2:2. Pretkraj prvog poluvremena pad koncentracije, Riise promašuje loptu, Roberts ulazi u 16-erac i dodaje Gallagheru koji smanjuje na 2:1.
U nastavku Spalletti odmah uvodi Fatya, Greca, Barussa i M. Esposita, a Blackburn golom Durana izjednačuje već u 51. minuti.
Potom Spalle uvodi još šest igrača, mijenja i Allardyce, pa se do kraja igra nešto slabiji nogomet.

U raspucavanju za Romu su pogodili Greco, Barusso i M. Esposito, kod Blackburna su uspješni bili Pedersen i Duran, no ne i Judge.

Roma: Artur - Cassetti (od 63. Crescenzi), Mexes (od 46. Faty), Riise (od 90. Virga), Antunes (od 63. Malomo) - Taddei (od 46. Greco), Brighi (od 71. Pit), Pizarro (od 46. Barusso), Guberti (od 63. D'Alessandro) - Totti (od 46. M. Esposito), Okaka (od 71. Stoian).

Sve u svemu, ja sam zadovoljan igrom, pošto gledam samo prvo poluvrijeme u kojem smo igrali s večeras najboljim mogućim sastavom. Tonetto i Vučinić nisu bili spremni, pa su umjesto njih zaigrali Antunes i Okaka, a znamo da su Motta, Andreolli, De Rossi, Juan i Baptista na nešto dužem odmoru radi reprezentativnih obveza. Dodamo li i ozlijeđene Donija, Cicinha i Aquilanija, to je deset važnih igrača (brojim i Andreollija, jer je trenutno po kvaliteti treći stoper Rome).
Izuzmemo li kiks Riisea, nije to loše izgledalo u prvih 45 minta, a posebno bi istaknuo odličnog Okaku, koji sljedeće sezone mora dobiti pravu šansu. :)
« Last Edit: July 16, 2009, 09:58:59 PM by curva sud »

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #148 on: July 17, 2009, 02:16:22 PM »
Nisam znao da se pucaju penali pa sam ugasio nakon 90min. Vidio sam neke sažetke i stvarno, Okaka je barem po onih par minuta isječaka izgledao vrlo dobro. Taddei je zabio prekrasnu golčinu. Čini mi se i da je Artur dobro branio.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #149 on: July 17, 2009, 02:43:43 PM »
Dobro je branio, imao je jednu sjajnu paradu, a i skinuo je 11-erac Judgeu.

Ipak, radije bi da je primio neki pacerski gol. Jer, ne želim ga gledati u Romi. :rolleyes: