Author Topic: Upoznajmo se!  (Read 13118 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
Re: Upoznajmo se!
« Reply #555 on: January 28, 2012, 05:10:06 PM »
ja znam samo jednog :) :flaga2_roma:
ostalima se smrkne na Romu radi 2003. aj baš lipo šta nas ima  :cieszy_sie_roma:
Zato sta su debili. Ja san bija na toj utakmici, bilo nas je 7000. Tri dana san po rimu ija i pija snjima. Njih hajduk nije ni zanima. Svi su kupovali romine dresove,itd po sopovima, a neki su krali.
I na dan utakmice na piaci ( nesican se koja je bila), par debila je pocelo sarat po spomenicima, pisat po trgovima, i druge pizdarije radit.
I normalno da su romanisti poludili. Nisi ni mislili ici na utakmicu, a kamoli fajt.
I onda jos policija dovela buseve da nas sigurno pribaci, i naravno pizduni napali pandure.
Pa dis na rimske pandure, jedva su docekali frku, pa su nas romanisti docekali na mostu,sumi, pa je stotinjak nasih zavrsilo ispod juzne tribine, i tu su radili buzdovani,samostreli,ludnica.

U glavnom, mi,odnosno par budala je zakuvalo, i onda najebu drugi.
Porazbijali im aute i kombije, i to di su panduri cuvali. Panduri okrenili glavu.
Tako kad meni idu nesto srat, onda ih ja posaljen u kua.
Mi smo njima kada nama dode slovenski domzale- nezanimljivi, ali kad bi ja doma cuja da domzalisti cine pizdarije po gradu, odma u grad i u lov, tako su i oni.

I nije bilo ugodno :cieszy_sie_roma: hajduk zivi vjecno :laziomerda1:

Zar i talijani mogu nekoga istuci?? :P

nisam zano za ovo,bas me zanima sta je bilo...jel bila tuca ili ono njihovo standardno gadjanje,bakljama,kamenicama itd.....mozes li mi opisati detalje??
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #556 on: January 28, 2012, 07:52:50 PM »
pa talijani su oduvijek bili jaki covjece. pa od njih je krenula sva ultras spika i tako to.

Offline TORCA

« Reply #557 on: January 28, 2012, 10:58:35 PM »
A svega je bilo. Samostrelima su nam zapalili par kombija. Fajt je bija prsa o prsa.
Normalno i baklje , kamenja nije bilo. Bilo je zajebano, lanci,buzdovani i takve pizdarije.

A pravi rat je bio isprid curve sud, jer 200 nasih otislo na krivu stranu, ali tu smo im dali dobre batine, jer su vec bili unutra, ili na drugim stranama.
Tako da je bilo 1 vs1.
Bilo je i pucnjave, e sad tko je puca, oni ili panduri?.

Kako to uvik biva, neko je dobija sa nase strane, neko s njihove.

Bija je doslovno rat, koji je traja cca 2 sata. Bilo je zajebano samo tako.
Panduri su cipali i njih i nas.
Tri sata su posli tekme , nas drzali na sjeveru, dok su njih rjesavali.
Jedva su ih rjesili, ali nas je bilo 7000 , tako da smo i mi radili par proboja da izademo van stadiona.
Ludilo je bilo, bas ono pravi rat.

Offline Lupi

« Reply #558 on: January 29, 2012, 09:01:42 PM »
pa talijani su oduvijek bili jaki covjece. pa od njih je krenula sva ultras spika i tako to.

ma znam to..a znam i da su talijani pickice( nisu oni fajteri)...oni su vise artiljerija-kad se sukobe s navijacima koji nisu iz italije...

mozda su zajebani u medjutalijanskim okrsajima...

Offline TORCA

« Reply #559 on: January 29, 2012, 09:53:02 PM »
Nisi u pravu. Bar snama nije bilo tako. Pa manuovi navijaci su pretuceni,izbodeni, i liverpoolovi isto. Gadni su romanisti.
Uz napolitance su najjaci u italiji.

Mada ja ne podrzavam nasilje, ali ako te neko napadne moras se branit.

Nebi ni bilo zanimljivo da nema malo pizdarija.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #560 on: January 29, 2012, 10:05:16 PM »
Ma kurac su jaki, jedno je bit jak, drugo je vadit noz.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #561 on: January 29, 2012, 10:30:11 PM »

To s noževima je priča s dvije strane. Meni je korištenje istih također užasno, ali oni imaju pravilo da ne pikaju u gornji dio tijela... znači ili mali ubod u nogu ili u stražnjicu. Eh sad, lagani ubod nožem ili udarac punom snagom teleskopom u bubrege ili, ne daj Bože, glavu? Hmm..
Eh, zašto to rade? Kao što su sami puno puta rekli 'masnicu od udarca šakom ćeš imati 2-3 dana, a ožiljak od uboda nikada ne nestaje'. Prevedeno, Rim ćeš pamtiti cijeli život.

I, btw, zna se da to rade određene skupine, ne svi romanisti... Većina ih to ne radi i ne treba generalizirati. One priče o izbodenima isto uzmite s rezervom, jer isti ti romanisti su plaćali odvjetnike, donosili cigarete, sve potrepštine i vodili kompletnu brigu za navijače Uniteda koji su prilikom jednog gostovanja u Rimu završili u pritvoru na duže vrijeme, mislim mjesec, čak i više dana... Ne sjećam se što su točno Englezi zgriješili (mislim da su uzvratili policajcima koji su ih brutalno mlatili na tribinama), ali teško su najebali i zajebane kazne su im prijetile, a romanisti su se iskazali fer premda su im Unitedovci praktički zbog onih silnih susreta Rome i Uniteda u Lp postali zagriženi neprijatelji (razlog su i brojni incidenti, što u Rimu, što u Manchesteru).

Hoću reći, nikad nisu novinski napisi o 'teško izbodenima' bili točni, nikad nitko nije imao teže posljedice. Druga je stvar s Napuljem, ali i tamo nitko sa sigurnošću ne može reći da je to djelo navijača kad im gostuju neke euro grupe, jer Napulj je pun mafije i raznih klošara koji takve prilike mogu koristiti i iskoristiti za krađe - ono tipično, vožnja na vespi, ubod s leđa i otimanje torbe ili čega već.

Posljednjih godina jedini koji je teško stradao od uboda nožem u Rimu bio je navijač Rome, kad su lazijali na onom derbiju (mislim onom kad smo preokrenuli 1:0 na 1:2) prekinuli svojevrsno primirje koje je bilo na snazi nekoliko godina zbog iskrene sućuti Rominih navijača prema Sandriju... tih se godina, od Sandrijeve smrti do tog derbija nije radilo velika međusobna sranja, znači eventualni incidenti su bili jako fer, da bi tada frustrirani lazijali (Roma bila u borbi za naslov, oni se borili za ostanak) poslije utakmice napravili sačekušu kod Curve Sud i ubodom noža zadali teške ozljede jednom Rominom navijaču. Mislim da su ga bili uboli u vrat...  :(

Srećom, na kraju je sve bilo ok.
« Last Edit: January 29, 2012, 10:34:49 PM by curva sud »
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #562 on: January 29, 2012, 10:41:58 PM »

ma znam to..a znam i da su talijani pickice( nisu oni fajteri)...oni su vise artiljerija-kad se sukobe s navijacima koji nisu iz italije...

Pa tu se i slažem, makar ima druga strana medalje: stil nereda i incidenata im možda nije 'najmuškiji' niti se može nazvati tučnjavom, ali da imaju muda, imaju. Kakvi god incidenti bili, oni u njih ulaze. Eto, romanisti nabili Ultras Sur (prijatelje lazijala) usred Madrida, radili nerede po Londonu 2 puta (Chelsea i Arsenal) i po Manchesteru isto 2 puta.

http://www.youtube.com/watch?v=DkLBeXHIV80

Pogledaj ovaj video, napoletani u Londonu na prijateljskoj protiv West Hama, ljeto prije 2-3 godine... Bilo ih je nekoliko tisuća.

Strašni Englezi na domaćem terenu, imaju ih priliku napasti, prepreka im je svega nekoliko običnih policajaca. Talijani ih pozivaju, vrijeđaju, ovi uzvraćaju samo riječima. Na domaćem terenu... I onda ih još 5 policajaca potisne prema nazad.

I onda vrhunac, na 0:34 Englez u prugastoj majici prstom pokazuje nekoga od napoletana i cinka ih policajcu u civilu (vjerojatno onom zaduženom za navijače). Mislim, u navijačkom svijetu se ne cinka nekoga tko te pretuče, a kamoli nekoga tko ti samo prijeti  :lol:

U biti, vrhunac je što su Englezi ispod ovog videa stavili 'italian assholes' :facepalm:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #563 on: January 29, 2012, 11:03:41 PM »

To s noževima je priča s dvije strane. Meni je korištenje istih također užasno, ali oni imaju pravilo da ne pikaju u gornji dio tijela... znači ili mali ubod u nogu ili u stražnjicu. Eh sad, lagani ubod nožem ili udarac punom snagom teleskopom u bubrege ili, ne daj Bože, glavu? Hmm..
Eh, zašto to rade? Kao što su sami puno puta rekli 'masnicu od udarca šakom ćeš imati 2-3 dana, a ožiljak od uboda nikada ne nestaje'. Prevedeno, Rim ćeš pamtiti cijeli život.

I, btw, zna se da to rade određene skupine, ne svi romanisti... Većina ih to ne radi i ne treba generalizirati. One priče o izbodenima isto uzmite s rezervom, jer isti ti romanisti su plaćali odvjetnike, donosili cigarete, sve potrepštine i vodili kompletnu brigu za navijače Uniteda koji su prilikom jednog gostovanja u Rimu završili u pritvoru na duže vrijeme, mislim mjesec, čak i više dana... Ne sjećam se što su točno Englezi zgriješili (mislim da su uzvratili policajcima koji su ih brutalno mlatili na tribinama), ali teško su najebali i zajebane kazne su im prijetile, a romanisti su se iskazali fer premda su im Unitedovci praktički zbog onih silnih susreta Rome i Uniteda u Lp postali zagriženi neprijatelji (razlog su i brojni incidenti, što u Rimu, što u Manchesteru).

Hoću reći, nikad nisu novinski napisi o 'teško izbodenima' bili točni, nikad nitko nije imao teže posljedice. Druga je stvar s Napuljem, ali i tamo nitko sa sigurnošću ne može reći da je to djelo navijača kad im gostuju neke euro grupe, jer Napulj je pun mafije i raznih klošara koji takve prilike mogu koristiti i iskoristiti za krađe - ono tipično, vožnja na vespi, ubod s leđa i otimanje torbe ili čega već.

Posljednjih godina jedini koji je teško stradao od uboda nožem u Rimu bio je navijač Rome, kad su lazijali na onom derbiju (mislim onom kad smo preokrenuli 1:0 na 1:2) prekinuli svojevrsno primirje koje je bilo na snazi nekoliko godina zbog iskrene sućuti Rominih navijača prema Sandriju... tih se godina, od Sandrijeve smrti do tog derbija nije radilo velika međusobna sranja, znači eventualni incidenti su bili jako fer, da bi tada frustrirani lazijali (Roma bila u borbi za naslov, oni se borili za ostanak) poslije utakmice napravili sačekušu kod Curve Sud i ubodom noža zadali teške ozljede jednom Rominom navijaču. Mislim da su ga bili uboli u vrat...  :(

Srećom, na kraju je sve bilo ok.
:lol:
Ne kazem da lazes, ali ovo je smijesno.
Nema opravdanja za vađenje nozeva, ama bas nikakvo. Jadno i kukavicki.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #564 on: January 30, 2012, 12:00:55 AM »

I onda vrhunac, na 0:34 Englez u prugastoj majici prstom pokazuje nekoga od napoletana i cinka ih policajcu u civilu (vjerojatno onom zaduženom za navijače). Mislim, u navijačkom svijetu se ne cinka nekoga tko te pretuče, a kamoli nekoga tko ti samo prijeti  :lol:

!!! obavezno pogledat scenu iz filma "ultra" kad romanisti prebiju par juventina na zeljeznickom kolodvoru u torinu te kad pretuceni "ne mogu" prepoznat ko ih je prebio. znam da je film,ali nisu mogli bolje pokazat kako to ide.

nikad ije dobro generalizirat. romini navijaci su uboli manchesterovog bla bla.

Offline Lupi

« Reply #565 on: January 30, 2012, 03:00:54 PM »

Pa tu se i slažem, makar ima druga strana medalje: stil nereda i incidenata im možda nije 'najmuškiji' niti se može nazvati tučnjavom, ali da imaju muda, imaju. Kakvi god incidenti bili, oni u njih ulaze. Eto, romanisti nabili Ultras Sur (prijatelje lazijala) usred Madrida, radili nerede po Londonu 2 puta (Chelsea i Arsenal) i po Manchesteru isto 2 puta.

http://www.youtube.com/watch?v=DkLBeXHIV80

Pogledaj ovaj video, napoletani u Londonu na prijateljskoj protiv West Hama, ljeto prije 2-3 godine... Bilo ih je nekoliko tisuća.

Strašni Englezi na domaćem terenu, imaju ih priliku napasti, prepreka im je svega nekoliko običnih policajaca. Talijani ih pozivaju, vrijeđaju, ovi uzvraćaju samo riječima. Na domaćem terenu... I onda ih još 5 policajaca potisne prema nazad.

U biti, vrhunac je što su Englezi ispod ovog videa stavili 'italian assholes' :facepalm:

Navijaci Napolia su broj 1 u italiji...i oni su iznad svih...veliki respekt za njih..ionako je upitno koliko su oni talijani jer ih gore na sjeveru niko i ne razumije sta pricaju,kad su napravili Gomoru na loklanom dijalektu ovi  iz ostatka italije su gledali film sa prevodom  :lol:

a ovaj klip ti i nije bas relevantan nesto..ne zna se sta je bilo prije ovog i upitno je ko su uopste ovi englezi,(mozda neki lokalci koji su se nasli ispred kuca,kafica itd..)..vidim da englez u dresu reprezentacije prolazi pored napolitanaca i zene-tako da mislim da nije nista ozbiljno ni bilo...

Offline Oxymoron

• Email
« Reply #566 on: February 23, 2012, 03:48:54 AM »
Šibenik
24.godine
Čuvar lokalnih kantuna
Za Romu navijam otkad pamtim
Nisam bio u Rimu
Ima još ko iz ŠBK-a?  :romaflag: :flag: :romaflag: :laziomerda1:

Offline BatigolASR

• Global Moderator