Author Topic: Cataina-Roma  (Read 1235 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
Re: Cataina-Roma
« Reply #30 on: May 19, 2008, 05:02:23 PM »

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #31 on: May 19, 2008, 05:06:58 PM »
Ja gledam di su ljudi al na kraju se tek vidi dosta njih

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #32 on: May 19, 2008, 05:40:16 PM »
mozda nije trebo reci ali je u pravu :D
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #33 on: May 19, 2008, 05:41:19 PM »
ma jok nema se interovoj tituli sta prigovorit...oni su najposteniji klub svijeta..a Moratija treba proglasit svecem...iako su interu suci stalno odmagali oni su ipak uspjeli osvojit titulu pored prljave Rome...cestitam im od sveg srca :P

Offline spalletti

« Reply #34 on: May 19, 2008, 05:58:22 PM »
Potpuno si u pravu, stari.

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #35 on: May 19, 2008, 08:42:17 PM »

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #36 on: May 19, 2008, 09:34:29 PM »
ne mogu  da ne kazem koji su seljaci dole u cataniji,taj pristup utakmici ,ulazenje u teren navijaca i svi ti pritisci,ostra igra...
sad mi je jasno zasto ih sjever toliko mrzi....

ako se ne varam pjevali su "ole,ole inter"...ako sam dobro cuo onda su kreteni svjetski....
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #37 on: May 20, 2008, 07:45:27 AM »
ima li kakvih klipova iz rima ????

neko pracenje uzivo utakmice nasih navijaca???????
makar da vidim slavlje kod gola crnogorski cigoa..
na you tube nema nista....

a to za formu stvarno smo slabi, bojim se da cemo izgubiti kup....

de rossi "prvenstvo je lazirano,ovo je farsa, interu su titulu donijele  sudije"

jako glupo to od njega, nije trebao to reci,mislim da se interovoj tituli nema sta prigovoriti....

maicon" Ova titula je za De rossija"......

Ja sam im čestitao, samo da bude fer i sportski... naslov možda nije zaslužen, jer pomagali su im suci i De Rossi ne griješi... postavio se kapetanski, isto to vjerojatno bi rekao Totti...

Eh sad... "problem" je što ni mi nekim svojim igrama i brojnim propuštenim prilikama nismo baš zaslužili titulu...

A De Rossi je bio frustriran zbog događaja iz Catanije, rekao je da se osjećao kao da je u džungli i da čelnike catanesa, koji non-stop nešto prigovaraju, može biti sram...

Ja neću pljuvati po njihovim navijačima i atmosferi, tj. pritisku kakav stvaraju, i tom pjevanju "ole, ole Inter", jer ruku na srce, Inter je bio njihov saveznik, a Parma naš...

To ne znači da oni nas mrze, a njih vole, ili da je onakav pritisak bio samo zbog nas... to su Sicilijanci, takav je njihov mentalitet, i isto bi bilo da je dolazio i neopterećeni Livorno...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #38 on: May 20, 2008, 10:15:35 AM »
treba biti veliki i u porazu...

mi smo najvise krivi sto nismo prvi i glupo je se sad vaditi za neke greske koje su bile mnogo ranije, koje su ponavljam greske a ne namjera jer i inter je primao golove iz sudijskih gresaka (gol juventusa)...
mozda je bilo nekih tekmi gdje se moze reci da je bilo neke namjere ali to je tako kad igraju veliki i mali i uvijek ce biti..uostalom ne mozemo reci da ove sezone nije bilo i nekih odluka na nasu stranu protiv nekih malih,ne kao inter, ali bilo je...

a daleko od toga da je prvenstvo lazirano i namjesteno kao sto je de rossi rekao...
ovo je po meni od kada ja pamtim najregularnije prvenstvo imajuci u vidu sudjenje i postenje nekih ekipa koje su odigrale posteno do kraja i ako to do sada nije bio slucaj....

ako se ne varam oni su pjevali o interu nakon sto su izjednacili.. nigdje veze..njima je i onako trebao bod i da je parma dobila... i da ga nisu dali ostao bi empoli ne znam kakve veze ima inter s tim...zato mi je to izgledalo primitivno skroz....
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.