Author Topic: Roma-Atalanta  (Read 729 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline spalletti

Re: Roma-Atalanta
« Reply #15 on: May 11, 2008, 08:47:30 PM »
U svakom slućaju moralni smo pobjednici!
FORZA GRANDE ROMA!

Offline Romamario

« Reply #16 on: May 11, 2008, 09:46:24 PM »
Da Roma nije momčad sa lavovskim srcem davno bi sve bilo gotovo,igrač koji je možda osvojio naslov je Christian Panucci jer je u samo zadnje dvije utakmice okrenuo utakmicu i otvorio mogučnost da ipak budemo prvaci,a prvaci bi bili sigurno da je F.T. ostao na terenu do kraja protiv Livorna.
Znao sam da Inter nemože pobjediti do kraja ma niti jednu utakmicu,jer oni su qrac od ekipe bez Zlatana jer ta momčad nema razrađenu igru...
Siena je odlična momčad i svaka im čast,talijanska je liga pred kraj sezone pokazala zašto je odlična jer ima puno odličnih klubova i ne treba im uvoz od 2700 stranih igrača da bi liga kvalitetna jer Talijani su po meni najbolji igrači,najbolji vratari i najbolji treneri u Europi!

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #17 on: May 12, 2008, 06:59:09 PM »
hvala juventusu jos jednom ove sezone...
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #18 on: May 12, 2008, 07:09:16 PM »
FORZA ROMA  ROMA CAMPIONE

e ovom se stvarno nisam nadao ali ima boga i gotovo..jos da ono govno od covjeka Materazzi promasi penal i jos taj penal nije ni postojao..stvarno sam najsretniji covjek od tog trenutka na svijetu..jos kad se sjetim da je onaj mafijas Moratti isplanirao da ona jucerasnja utakmica bude velika festa trebo je bit vatromet i sve to..Ali sve je to sprijecila jedna mala Siena sa nasim KHARJOM,ako budemo prvaci trebamo ga vratit i ponudit ugovor ko Tottiju.Nadam se da Parma moze pobijedit ili makar uzet bod onim govnima u zadnjem kolu a ja sam ubijedjen da cemo mi dobit Cataniju.

sta se god desilo u zadnjem kolu,ovo scudetto je nase i mi smo moralni pobjednici.