Author Topic: Joaquin  (Read 1190 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline tonci

• Email
Re: Joaquin
« Reply #15 on: May 09, 2008, 03:14:46 PM »
Joaquin bi bio extra pojacanje ili Rosina isto. Mislim da ce sensi ak ostane za iduce ljeto odrijesiti kesu i dovesti par extra pojacanja s obzirom da se finale LP igra na Olimpicu.Ne znam mozda lupam al imam takav osjecaj!!

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #16 on: May 09, 2008, 03:23:14 PM »
Dat ce 20 mil eura plus sve novce koje zaradimo na prodaji igraca....ali opet nije sve tako sivo,sjetimo se pojacanja prije 2 godine.....mislim to je bilo strasno,najvece pojacanje Casseti,sjecate se Alvareza(koji je brijem jos nas igrac),Kuffura,Xaviera,sjetimo se onog Kostarikanca,G.Martinez.....strava igraci....tako da ovo ljeto je zapravo bilo dobro,dosla su dva standarna prvotimca Brazila (Juan i Cicinho), dobar krilni napadac(kojem doduse nije pruzena dovoljna prilika) Esposito,onda potencijalna zvijezda Barusso,mali Unal,Pizzaru i crnogorski cigou otkupljeni ugovori,kupili smo ''pola'' Andreollija,buduce zvijezde.....tako da ja ocekujem 3 istinska pojacanja ovo ljeto(Di Natale,Rosina i jedan lijevi bocni).....

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #17 on: May 10, 2008, 10:22:34 AM »
ma dobro nije sve tako ni lose sto se tice pojacanja...napredujemo iz godine u godinu i sve se vise priblizavamo onim najvecim a sjetite se prije 3-4 godine smo bili sredina tabele cak smo jedne godine jedva ostanak osigurali ali dolaskom genija Spallettija sve se okrenulo...dovodimo sve bolje igrace iako nemamo para..
A sto se tice ovog Joaquina ja ga nebi dovodio jer se za te pare moze dovest puno bolji igrac npr. Rosina,Fernandez..Joaquin odkad je presao u Valencija neigra dobro i po meni je malo propo zato bolje dovest Rosinu koji je mladji a i vise napreduje.

Offline Ill Fennomeno

• Email
« Reply #18 on: March 04, 2009, 02:12:32 PM »
hmmm joaquin je zvjer,ali sto se mene tice ja bih volio da dovedu vicentea(ali tesko ce bit) ili aimara,ali i sa joaquinom sam zadovoljan!
Tko ce ako Totti nece?!!!