0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
I ti naravno konj im nisi se zadero na uho ''odite na cro-roma''
Neki dan u Zagrebu u nekoliko minuta sreo starijeg čovjeka s kapom Rome, a malo kasnije i dečka s dresom... FORZA GRANDE ROMA!
Quote from: curva sud on April 28, 2008, 08:12:16 PMNeki dan u Zagrebu u nekoliko minuta sreo starijeg čovjeka s kapom Rome, a malo kasnije i dečka s dresom... FORZA GRANDE ROMA!onaj lik sa bijelim ROminim dresom iz prosle sezone
Quote from: Romanista on April 29, 2008, 02:15:48 PMQuote from: curva sud on April 28, 2008, 08:12:16 PMNeki dan u Zagrebu u nekoliko minuta sreo starijeg čovjeka s kapom Rome, a malo kasnije i dečka s dresom... FORZA GRANDE ROMA!onaj lik sa bijelim ROminim dresom iz prosle sezoneSi to ti bio...?
Quote from: curva sud on April 29, 2008, 04:56:43 PMQuote from: Romanista on April 29, 2008, 02:15:48 PMQuote from: curva sud on April 28, 2008, 08:12:16 PMNeki dan u Zagrebu u nekoliko minuta sreo starijeg čovjeka s kapom Rome, a malo kasnije i dečka s dresom... FORZA GRANDE ROMA!onaj lik sa bijelim ROminim dresom iz prosle sezoneSi to ti bio...?nopeja od Rome uglavnom nosim kapu,pa ak vidis nekog s dugom kosom i Rominom kapom,velika je mogucnost da sam to jaa ako vidte nekoga s kapom VK JUG Dubrovnik,to sam definitivno ja jer takvu kapu rijetko ko ima u Dubrovniku,a kamoli u ZGu
tog lika sam vidio iz tramvajama kakav faks? imam ja jos dosta do toga