Posted by: roc_giallorosso
Insert Quote
Quote from: Jax on May 17, 2009, 07:32:23 PM
A gle nije on toliko los trener......
Iako bi ja pustio Spallettiju jos jednu sezonu na kredit...
ja bi mu pustio još 10 sezona,i to ne na kredit nego pustit čovjeka da radi ono šta radi najbolje.
nedvojbeno je koliko je Roma igrački, a pogotovo trkački napredovala otkada je taj gospodin trener.
sa onakvom momčadi od prošle sezone,"izranjivana" stalnim ozlijedama Spaletti je uspio izvuci najbolje iz njih. Kada se sve činilo precrno,Roma je odigrala utakmicu za pamćenje na Meazzi protiv Intera. A tko je glavni "krivac" za to" Spaletti i njegova besprijekorna taktika. Realno,Spaletti spada u sam vrh trenera na cijelom svijetu. Pogledajte jednu Valenciu. Zašto taj klub godinama nemoze osvojit ništa,a ima odličnu momčad? Upravo zbog nedovoljno dobrih trenera.
I sad da ne ispadne da sam skroz na njegovoj strani,nisam. Imao je i on svojih loših trenutaka,ali mi trenutno ne mozemo i ne smijemo tražiti neko drugo rješenje. I sad,dati priliku davno zaboravljenom Brighiu? od njega napraviti ključnog igrača i reprezetativca!
Spalettijeva Roma je oduševila nogometni svijet,pustimo ga na nam otkrije još od svoga znanja.

Slazem se da sad od Spaletija nemamo bolje rjesenje,s obzirom na sve okolnosti...
Ono s cim se ne slazem je sljedece:
Pod njim nismo trkacki napredovali, nego nazadovali...
Ta famozna utakmica protiv intera:ako je Atalanta zgazila inter sa 3:1,ako je Cagliari uzeo bod a mogao je sva 3,zasto bi mi velicali tu utakmicu,zasto bi to bila,velika pobjeda Spaletija i Rome?
Sta bi tek onda ove dvije ekipe trebale reci,to nije mjerilo nikakvo.
Vazna cinjenica je i da smo mi to ostvarili bez Zlatana na suprotnoj strani,dok su ovi to napravili sa zlatanom na suprotnoj strani...a znamo koliko on znaci za inter...
Zato sto je Brighi zaboravljen iskljucivi krivac je Spaleti, on ga je drzao na cjedilu,a to sto je Brighi zaigrao i pokazao da je Spaleti pogrijesio je zbog toga sto nije imao ko da igra...
Čime nam je to on sjebao pobjedu na Meazzi? 
Time sto je kasnio sa izmjenama i sto je drzao u igri ne primjetne i beskorisne igrace ,prije svih Tadei...
Kako smo onda u posljednjih pet minuta imali četiri čiste šanse, od čega, koliko se sjećam, dvije Meneza, igrača koji je ušao s klupe...? 
Bas zbog toga sto je usao Menez,da je usao ranije imali bi i vise sansi i mozda bi i dobili da je usao kod pozitivnog rezultata, a ne kod 3:3....