Author Topic: Roma se prodaje  (Read 4155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Roma se prodaje(dao Bog)
« Reply #90 on: May 17, 2009, 08:32:23 PM »
A gle nije on toliko los trener......
Iako bi ja pustio Spallettiju jos jednu sezonu na kredit...

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #91 on: May 17, 2009, 09:23:21 PM »
Slažem se u potpunosti. Ako su neki igrači mogli dobivati minutažu na kredit, pa valjda je i Spale to zaslužio.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Mesihovina

• Email
« Reply #92 on: May 19, 2009, 09:49:06 PM »
Neka ga još jednu sezonu ali ako ispadne iz one lige uefe nek ga voda nosi

Offline siroki-brig

« Reply #93 on: June 23, 2009, 01:49:31 PM »

Evo neki likovi hoće da kupe Romu, šta će sad bit od kluba pitaj Boga, nadat je se povratku u vrh talijanskog nogometa sa par pojačanja...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #94 on: June 23, 2009, 06:30:41 PM »
Kaze mi frend da je na vijestima na novoj vidio da je roma prodana a ja nigdje ne mogu nac
Sad ocu li vjerovat? xD

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #95 on: June 23, 2009, 06:32:02 PM »
Kaze mi frend da je na vijestima na novoj vidio da je roma prodana a ja nigdje ne mogu nac
Sad ocu li vjerovat? xD

Mozda je neki interovac pa te zajebaje :D
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #96 on: June 23, 2009, 08:25:40 PM »
Sad ocu li vjerovat? xD

Mozda je neki interovac pa te zajebaje :D

Mozda :D

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #97 on: June 24, 2009, 09:44:50 AM »
ja bi mu pustio još 10 sezona,i to ne na kredit nego pustit čovjeka da radi ono šta radi najbolje.
nedvojbeno je koliko je Roma igrački, a pogotovo trkački napredovala otkada je taj gospodin trener.

sa onakvom momčadi od prošle sezone,"izranjivana"  stalnim ozlijedama Spaletti je uspio izvuci najbolje iz njih. Kada se sve činilo precrno,Roma je odigrala utakmicu za pamćenje na Meazzi protiv Intera. A tko je glavni "krivac" za to" Spaletti i njegova besprijekorna taktika.  Realno,Spaletti spada u sam vrh trenera na cijelom svijetu. Pogledajte jednu Valenciu. Zašto taj klub godinama nemoze osvojit ništa,a ima odličnu momčad? Upravo zbog nedovoljno dobrih trenera.
I sad da ne ispadne da sam skroz na njegovoj strani,nisam. Imao je i on svojih loših trenutaka,ali mi trenutno ne mozemo i ne smijemo tražiti neko drugo rješenje. I sad,dati priliku davno zaboravljenom Brighiu? od njega napraviti ključnog igrača i reprezetativca!   

Spalettijeva Roma je oduševila nogometni svijet,pustimo ga na nam otkrije još od svoga znanja.
:icon_ok:

GRAZIE ROMA

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #98 on: June 24, 2009, 09:50:52 AM »
lega...di si baš našao tu utakmicu na meazzi...di nam je on sjebao pobjedu.... :D :D
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #99 on: June 24, 2009, 11:04:39 AM »
lega...di si baš našao tu utakmicu na meazzi...di nam je on sjebao pobjedu.... :D :D

Čime nam je to on sjebao pobjedu na Meazzi? :rolleyes:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #100 on: June 24, 2009, 11:47:50 AM »
kao prvo.....nije napravio jebene zamjene do 70 i neke minute...ekipa se cijelo drugo poluvrijeme branila kod rezultata 3:1...
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #101 on: June 24, 2009, 12:22:48 PM »
kao prvo.....nije napravio jebene zamjene do 70 i neke minute...ekipa se cijelo drugo poluvrijeme branila kod rezultata 3:1...
u redu, nije napravio zamjenu ,.nije osvjezio momčad ali reci mi molim te koga da uvede? nekog neiskusnog juniora pred punu Meazzu? ili Montellu?
GRAZIE ROMA

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #102 on: June 24, 2009, 03:24:42 PM »

Pogledaj još jednom snimku utakmice, jer mi se neda prepričavati.

Nismo se mi branili, radi sudačkog kriterija je ispalo da se branim. Kako smo onda u posljednjih pet minuta imali četiri čiste šanse, od čega, koliko se sjećam, dvije Meneza, igrača koji je ušao s klupe...? :rolleyes:

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #103 on: June 24, 2009, 03:29:47 PM »
Inače, klupa Rome protiv Intera:

Arthur       
Cicinho    
Souleymane Diamoutene    
Alessandro Malomo    
Vincenzo Montella    
Jeremy Menez (75) *    
Felipe Gomez

Rezervi golman; igrač koji je nedovoljno oporavljen; stoper koji je dotad odigrao manje od 60 minuta u dresu Rome; branič juniora; napadač koji nije zabio dotad, a bome ni kasnije u sezoni; Menez je ušao; 20-godišnji veznjak s čak 10 minuta odigranih u dresu Rome, tjedan dana prije doma protiv Siene.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #104 on: June 24, 2009, 05:47:58 PM »
Posted by: roc_giallorosso
Insert Quote
Quote from: Jax on May 17, 2009, 07:32:23 PM

ja bi mu pustio još 10 sezona,i to ne na kredit nego pustit čovjeka da radi ono šta radi najbolje.
nedvojbeno je koliko je Roma igrački, a pogotovo trkački napredovala otkada je taj gospodin trener.

sa onakvom momčadi od prošle sezone,"izranjivana"  stalnim ozlijedama Spaletti je uspio izvuci najbolje iz njih. Kada se sve činilo precrno,Roma je odigrala utakmicu za pamćenje na Meazzi protiv Intera. A tko je glavni "krivac" za to" Spaletti i njegova besprijekorna taktika.  Realno,Spaletti spada u sam vrh trenera na cijelom svijetu. Pogledajte jednu Valenciu. Zašto taj klub godinama nemoze osvojit ništa,a ima odličnu momčad? Upravo zbog nedovoljno dobrih trenera.
I sad da ne ispadne da sam skroz na njegovoj strani,nisam. Imao je i on svojih loših trenutaka,ali mi trenutno ne mozemo i ne smijemo tražiti neko drugo rješenje. I sad,dati priliku davno zaboravljenom Brighiu? od njega napraviti ključnog igrača i reprezetativca!   

Spalettijeva Roma je oduševila nogometni svijet,pustimo ga na nam otkrije još od svoga znanja.
:icon_ok:

Slazem se da sad od Spaletija nemamo bolje rjesenje,s obzirom na sve okolnosti...

Ono s cim se ne slazem je sljedece:

Pod njim nismo trkacki napredovali, nego nazadovali...

Ta famozna utakmica protiv intera:ako je Atalanta zgazila inter sa 3:1,ako je  Cagliari uzeo bod a mogao je sva 3,zasto bi mi velicali tu utakmicu,zasto bi to bila,velika pobjeda Spaletija i Rome?

Sta bi tek onda ove dvije ekipe trebale reci,to nije mjerilo nikakvo.

Vazna cinjenica je i da smo mi to ostvarili bez Zlatana na suprotnoj strani,dok su ovi to napravili sa zlatanom na suprotnoj strani...a znamo koliko on znaci za inter...

Zato sto je Brighi zaboravljen iskljucivi krivac je Spaleti, on ga je drzao na cjedilu,a to sto je Brighi zaigrao  i pokazao da je Spaleti pogrijesio je zbog toga sto nije imao ko da igra...

Čime nam je to on sjebao pobjedu na Meazzi? :rolleyes:

Time sto je kasnio sa izmjenama i sto je drzao u igri ne primjetne i beskorisne igrace ,prije svih Tadei...

Kako smo onda u posljednjih pet minuta imali četiri čiste šanse, od čega, koliko se sjećam, dvije Meneza, igrača koji je ušao s klupe...? :rolleyes:

Bas zbog toga sto je usao Menez,da je usao ranije imali bi i vise sansi i mozda bi i dobili da je usao kod pozitivnog rezultata, a ne kod 3:3.... ;)
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.