Author Topic: Spekulacije  (Read 35719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
Re: Pojacanja za iducu sezonu...
« Reply #15 on: April 13, 2008, 08:51:33 PM »
e ovako da i ja napravim jednu analizu za sljedecu sezonu...

GOLMANI:ovdje nebi trebalo bit dvojbe Doni jedinica,Curci dvica,nema potrebe za promjenama,Doni je odlican golman i svake godine sve bolji i bolji a zna se za golmane da su sto stariji to bolji tako da bi on trebo jos dugo godina bit jedinica,Curci je mlada nada i mislim da ce uskoro postat nezadovoljan pozicijom pricuve,mozda bi ga trebalo poslat na posudbu negdje...

OBRANA:Cicinho-Mexes-Juan-???   lijevog beka trebamo pod hitno dovest,tu su kandidati po meni Vargas i Emanuelson,po meni je bolji izbor Emanuelson,cijena oko 7 milijona,na klupi Panucci alternacija Cicinhu i stoperima,Casseti upotrebljiv na dosta pozicija,Tonetto za lijevi bek moze posluzit po potrebi iako su mu 34,Antunes velika nepoznanica,koliko sam cuo veliki je talenat ali tesko da ce ikad dobit ozbiljniju sansu,mozda je posudba rijesenje pa ako bude dobar da ga vratimo,na stoperima Mexes i Juan oslonci,Juan je cesto ozlijeden ove sezone ali je pokazao klasu i kad se pravo spremi bit ce pravo pojacanje,Ferrarija bi trebali negdje prodat on je kiks igrac i gotovo,Andreolli bi trebo iduce godine pomalo dobivat sansu jer je talentiran i moze posluzit,trebali bi dovest jos jednog stopera za rotaciju,mozda Knezevic nebi bio los izbor,za par miliona imamo odlicnog backupa.

VEZA:na dva zadnja vezna buducnost Rome De Rossi i Aquilani,De Rossi je vec dokazan igrac i najbolji zadnji vezni svijeta,nasljednik il capitana,Aquilani je dosad imao dosta problema sa ozljedama ali je dokazao kakav je igrac,njih dvojica su neupitni,na klupi Pizzaro,zahvalan igrac uvijek korektno iskoristi priliku i moze uvijek zamijenit ovu dvojicu,za Brighija neznam sta bi reko,mozda najbolje da ode jer on nema tu sta trazit.Barusso igra u Galati ove sezone neznam sta je sa njim,valjda ce mu dobro doc to iskustvo pa se vrati bolji ali za njeg vrijedi kao i za Antunesa. Na poziciji poluspice igra Perrotta ali nije to to,on je borben igrac pozrtvovan i sve to ali on nije razigravac,tu bi se dalo dovest nekog pravog fantazistu,kad bi bar mogli dovest Diega al tesko,mozda bi najbolje bilo vratit Tottija na tu poziciju ako bi on pristo to igrat.
Na bokovima bi trebali bit sigurni crnogorski cigo i Taddei,Mancini je mislim proslost jer on izgleda odlazi,za pare od njega dovest jednog pravog krilnog igraca tipa Ben Arfa,Mutu itd.
Imamo jos Giulya koji uvijek moze pomoc i Esposita koji nikako nije dobio sanse da igra ove sezone.

NAPAD:morali bi dovest jednog pravog golgetera,ja sam za Gomeza ali mislim da je preskup,mozda Huntelar ili Aguero ali to dolazi u obzir samo ako nas preuzme neki milijarder,jer Sensi nema za germe,Imamo Tottija kojeg bi vise volio vidit na mjestu poluspice,crnogorski cigo koji je vise bocni.Okaka bi iduce sezone konacno trebo dobit pravu sansu i dokazat veliki talenat,ove sezone je dobar u  Modeni i nadam se da ce mu iduca bit sezona dokazivanja.

Doni-Cicinho-Mexes-Juan-Emanuelson-De Rossi-Aquilani-crnogorski cigo-Taddei-Totti-Aguero
ovo bi bila momcad snova...trebalo bi nam za Aguera minimalno 30 miliona,za Emanuelsona 7,Knezevic 5...prodamo Mancinija za 20 i moze se valjda nac tih 20-tak  milja jos pa da imamo strasnu ekipu.Ajde Sensi mozes ti to,ako ne ti onda Ameri.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #16 on: April 13, 2008, 08:56:22 PM »
Lijepa analiza,uf sta bi dao za Aguera...

Offline De Rossi

« Reply #17 on: April 28, 2008, 01:52:48 PM »
Teško ćemo Aguera dovest... neće ga ovi pustit bez 30-35 milja...

Realni su Emanuelson, Huntelaar, Diego, Lucho Gonzales, Lucio, Rosina, onaj iz Udina Q-nešto, Simao, M.Fernandes iz Villareala, Aršavin, Taiwo...

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
« Reply #18 on: April 28, 2008, 02:07:10 PM »
KAJ

Offline Zvone

« Reply #19 on: April 28, 2008, 06:01:29 PM »
Baš sam gleda na you tube-u njegove golove.MAJSTOR!!!

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #20 on: April 28, 2008, 06:47:15 PM »
Majstor al najvise mi se sviđa kako je decko pozrtvovan...

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #21 on: April 28, 2008, 07:38:46 PM »
I ja sam gledao jednu kompilaciju, stvarno je dobar...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #22 on: April 28, 2008, 07:40:36 PM »
Evo ja bi volio da ostane Sensi u slucaju da ovaj dođe plus Knezevic i Emanuelson/Vargas...

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #23 on: April 30, 2008, 07:41:10 PM »
evo kad ja mislim da nemoze gore nasa uprava me "iznenadi""
Citam danas ,Pokrivac na pragu Rome,pa ja stvarno nemogu vjerovat kako smo jadni..mi ovdje pricamo o Maloudi,Agueru,Drogbi a oni nam dovode pokrivace,deke,jorgane...
O Boze moj dovodimo rezervu Monaca...SENSI OKANI SE ROME...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #24 on: April 30, 2008, 09:28:08 PM »
Da pogodim,24 sata?

Offline Zvone

« Reply #25 on: May 01, 2008, 12:52:04 AM »
Ma kakvi pokrivač,to su gluposti jedino možda Pranjić za livog beka.

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #26 on: May 01, 2008, 06:29:54 AM »
šta će nam Pokrivač...mi umjesto da dovodimo neke klasne igrače mi se zanimamo za
Pokrivača...na šta smo mi spali

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #27 on: May 01, 2008, 07:30:36 AM »
to sam citao na Goal.com

Offline Gialloross

« Reply #28 on: May 01, 2008, 09:00:59 AM »
a dok si pročitao na goal.com nemoľe biti istina...
tamo daju najmanje istine...

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email