Evo iako imamo slicnu temu ja cu izrec ovdje svoje misljenje o pojacanjima i ko nam treba za iducu sezonu.
Trenutna ekipa
GK
Doni (ako mislimo ici dalje od cetvrtfinala on tu nema sta radit,Curci je perspektivnija cak i zamjena)
Curci (treba mu dati amo rec jos jednu sansu na prvim vratima,ima tek 23 godine,po meni ima veliki potencijal)
potencijalna pojacanja:Viviani,Amelia,Wiese,Kameni
DF
Mexes (jedan od oslonaca nase igre,nema prodaje ni pod koju cijenu)
Juan (dosta ozljeđen,vazne utakmice odigra dobro a ove slabije lose)
Cicinho (polako se ustimava u Serie A,po meni iduce sezone ce biti nezamjenjiv)
Panucci (hm vrlo slozena stvar s njim, vjerojatno ce ostat jos jednu sezonu pa ce onda ili zavrsiti karijeru ili otic u neki klub tipa Genoa da jos malo igra)
Tonneto (treba ostat jos iducu sezonu ali kao zamjena)
Cassetti (znam da ga neki od vas vole ali on nije klasa za Romu)
Ferrari (definitivno bi trebao otici,nek ode u Milan bit ce nama lakse)
Andreolli (trenutacno imamo samo polovicu ugovora,ovo je nasa buducnost treba i drugu polovicu otkupit)
potencijalna pojacanja:Knezevic,Kompany,Emanuelson,Vargas
MF
Pizzaro (ostaje nema tu neke veliek filozofije)
Aquliani (ostaje)
De Rossi (ostaje)
Taddei (ostaje,ali ako dođe dobra ponuda trebalo bi ga pustit)
Mancini (isto kao za Taddeia)
Brighi (rjesit ga se)
Barusso (nebih znao sta je sad s njim,otiso je nes u Tursku pa cemo vidit kad se vrati)
Perrotta (ostaje)
Giuly (neka ostane,ne zanovijeta puno ako je na klupi a sluzi nam kao joker s klupe)
Pit (pranje novca)
potencijalna pojacanja:u sredini nam ne treba doslovno nitko,krila ce trebat pojacat pogotovo ako Taddei i/ili Mancini odu....Kerlon,Lulinha,Govou,Julio Baptista
FC
Totti (on ce ostat ali ipak treba malo dic tu formu kao prosle godine)
crnogorski cigo (treba nam imamo samo 2 napadaca)
Okaka (u iducoj sezoni cemo vidit oce bit ista od njega il ce propast)
potencijalna pojacanja:Hm znam da je sanjat lijepo,razmisljao sam dugo o pojacanjima i realno je ocekivati Gomeza,Huntleara ili Budana dok se ipak ne sjetim novca sta smo dali za Cassana i razmislim da postoje dva igraca koji bi dosli u Romu i igrali dugi niz godina.To su Sergio Aguero i Giussepe Rossi,predstavljat ih ne trebam,prvi ima 19-20 godina,Rossi 21,igraju u relativno ''malim klubovima'' i oni bi nam stvarno puno znacili jer to su vrhunski igraci a smatram da ce Sensi ovaj put malo odrjesiti kesu jer donio je Spalletti jako puno novca u zadnje 3 godine u Rim.