Ždrijeb je, čini se, namješten...

Čudim se da ne pišete o tome...

Naime, na Liverpoolovom forumu, dva sata prije služenog ždrijeba, član pod nadimkom "confused" napisao je nešto u stilu "mi (Liverpool) igramo s Arsenalom, Roma s Manchesterom, Chelsea s Fenerbahčeom i Barca sa Schalkeom"...
Svi su ga popljuvali i ismijali, a kad je ždrijeb uistinu bio takav, nitko nije mogao doći k sebi... Izvjesni "confused" potom je napisao "kako je ove informacije dobio još u utorak navečer preko prijatelja, a ovaj iz kladioničarskih krugova"...
Roma je, po "pravom" ždrijebu, trebala igrati s Fenerbahčeom...
Mislim da ova priča drži vodu, opće je poznato da u UEFA-inim foteljama sjede razni korumpirani smutljivci, a tome u prilog ide i činjenica da se finale LP igra u Moskvi (Kup Uefa na Old Traffordu?), što je vjerojatno glavnom gradu Rusije "osigurao" neki tamošnji tajkun...
Kako god bilo, ne bojim se Uniteda... Jer, ako želiš biti najbolji, znaš da moraš preko velikih i jakih do trona... Mislim da se Englezi pribojavaju i nas, iskreno, čudi me izjava Fergusona "kako je nenormalno da s nama igraju šest puta u godinu dana, kako to nije dobro ni za jedne ni za druge, jer znamo svako o svakom sve"... Da to govori Spalletti, imalo bi smisla, jer Manchester smo dobili tek jednom u četiri utakmice, a znamo što smo doživjeli "gore"... Nije logično dok to izjavljuje trener momčadi, koja je svog starog-novog suparnika prošle sezone ponizila tako kako nitko nikoga dugo nije...
U Rimu moramo pokušati ne primiti gol, tih 1 : 0 je stvarno sjajno, vjerojatno bolje i od 3 : 1... Neće biti Perrotte zbog kartona, no tu je sjajni Vučinić... Imamo Mancinija, imamo Taddeija, imamo Giulya, pa sjajnog Il Capitana, ne moramo ih se bojati...
Treba zaustaviti Ronalda, mislim da je najbolji za taj zadatak De Rossi... Daniele nije spor, agilan je, borben, zna uzeti loptu suparniku... Tonetto jest brz, posebice za svoje godine, ali ipak prespor za Ronalda...
Vjerujem u prolaz, znam da se "sedmica" ne može ponoviti... Ovaj put moglo bi se odlučivati u Rimu, stvorimo li prednost od dva gola (sanjam 2 : 0), mislim da United ne bi imao nikakve šanse prestići je...
FORZA ROMA
ROMA CAMPIONE!