Author Topic: Juventus-Roma  (Read 1054 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
Re: Juventus-Roma
« Reply #15 on: February 17, 2008, 06:10:16 PM »
slažem se...meni Cassetti bolji od Tonetta

Offline Juve

« Reply #16 on: February 17, 2008, 07:21:31 PM »
tak je ljudi, sad pljujte po igracima kako oni nisu za romu, a malo prije ste ih hvalili.
moglo vam je igrat bilo ko, nebi bilo promjene, svejedno bi izgubili od trenutno bolje momcadi.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #17 on: February 17, 2008, 07:27:42 PM »
tak je ljudi, sad pljujte po igracima kako oni nisu za romu, a malo prije ste ih hvalili.
moglo vam je igrat bilo ko, nebi bilo promjene, svejedno bi izgubili od trenutno bolje momcadi.

znao sam da ces se ti javit....juve bas i nije pokazao da su bolji,bila je cvrsta tekma,jedan dobar potez del piera je rjesio tekmu...

Offline Juve

« Reply #18 on: February 17, 2008, 07:32:15 PM »
pogle sanse, pa mi onda reci da juve nije bio bolji.

Offline prema16

« Reply #19 on: February 17, 2008, 07:43:35 PM »
 >:( >:( >:( >:( >:( >:(Joj već mi te je pun kurac Juve je  udrugom poluvremenu prešo centar u 80  :P >:( >:( >:( >:( >:(

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #20 on: February 18, 2008, 10:52:55 AM »
Ne treba se zamarati budalom, koja ne vidi, odnosno ne želi vidjeti da je cijelo vrijeme terensku inicijativu imala Roma...

Ne kažem da smo bili bolji, ne kažem da smo dominirali... naprotiv, igra nam je bila očajna... ali, imali smo terensku inicijativu...

Svaka čast Del Pieru, sjajan gol... šteta što nakon toga nismo izjednačili, da je barem ona lopta ušla u mrežu, a ne pogodila stativu...

U drugom dijelu pritisak Rome... ali sve je to bilo jalovo... Juve me nije oduševio, respect za Del Piera...

Što se tiče naših igrača... Tonetto je d(p)okazao da nije za Romu, a Spalletti (kojeg maksimalno cijenim i podržavam) je malo previše zaljubljen u Pizarra...

David me totalno razočarao, on je jednostavno igrač kojeg se uvodi kad se vodi, da zadrži loptu, jer je zna čuvati... U kreaciji sve više šteka, ne znam što Aquilani sjedi na klupi...

Cassetti je ok... meni jako drag... neće biti najbolji na terenu, ali uvijek će zaraditi solidnu ocjenu...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline prema16

« Reply #21 on: February 18, 2008, 11:10:00 AM »
Ne samo kaj je zaljubljen u Pizzara nego i u formaciju 4-2-3-1

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #22 on: February 18, 2008, 01:18:40 PM »
formacija je apsolutno OK jer bi u proitvnom morao  jedan od trojice de rossi-pizzaro-perrotta otic na klupu

Offline tonci

• Email
« Reply #23 on: February 18, 2008, 04:49:59 PM »
Totti je morao vise pokazati,kao kapiten treba mora voditi ekipu a
on se nije sastavio sa loptom!!!
nije mi jasno zasto cicinho nije dobio sansu makar u 2 poluvremenu??

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #24 on: February 18, 2008, 05:39:09 PM »
cuvaju ga za Real

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #25 on: February 18, 2008, 07:46:44 PM »
curva sud pogle kaj je pokrenuto na nogonet.com zbog tvog posta....nadam se da se ne ljutis,naveo sam da si to ti...ak oces kolumnu sredit cu ti

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #26 on: February 19, 2008, 12:13:57 PM »
Ne samo kaj je zaljubljen u Pizzara nego i u formaciju 4-2-3-1

Ma, ta formacija je super... samo, treba još "nadograditi" momčad, da nam se događaju slučajevi da Tonetto malo igra lijevog beka, malo lijevo krilo... ili da je Cassetti jednu utakmicu desni bek, drugu lijevu, treći zadnji vezni, a četvrtu desno krilo... ili slučaj otprije godinu- dvije, kad je defenzivni veznjak Aleandro Rosi (sada na posudbi u Chievu) silom prilika igrao ili lijevog beka ili desno krilo...(!)

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #27 on: February 19, 2008, 12:14:56 PM »
curva sud pogle kaj je pokrenuto na nogonet.com zbog tvog posta....nadam se da se ne ljutis,naveo sam da si to ti...ak oces kolumnu sredit cu ti

Evo, upravo sam vidio... nadam se da će biti nešto od toga, mada vidim da se javlja dosta "pametnjakovića"...

Može kolumna... :)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #28 on: February 19, 2008, 08:10:03 PM »
za kolumnu cemo se na msn dogovorit i ako ko ima jos kakvu zelju da malo web pokrenemo ev msn jakovanicic@yahoo.com