Slažem se sa svime osim Budanom... frajer ne može prismrdit prvoj postavi repke, a Romi bi trebao bit pojačanje... ak će se dovodit pojačanje onda to mora bit svjetska klasa...Benzema, Forlan, Toni, Huntelaar, Amauri... takve treba ganjat, a ne Budana... kakav Budan... pa Mirko je doktor za njega... ;D
Budan je sjajan igrač, a to što mi imao još bolje Eduarda i Petrića, te borbenog Olića, to je druga stvar...
Bio je jedan period prije godinu-dvije kad je Budan zabijao u Italiji, i trebao u repku, ali tada ga Cico nije zvao... U mređuvremenu je Eduardo eksplodirao i dospio do Arsenala, Petrić postao stožerni igrač Dortmunda, a Olić konačno osim borbenosti, počeo pažnju privlačiti i pogocima...
Uostalom, Budan je robusni centarfor, koji je u ono malo vremena u Sarajevu pokazao kakva je igračina... Nevjerojatna je lakoća kojom je primao i čuvao loptu, gradio se, proigravao... Nedostajao je pogodak, a mi Hrvati smo poznati da gledamo samo golove, a ne igru... :

Sensi je još prije izjavio da Budan ostaje njegova velika želja, da će učiniti sve da ga dovede u Romi... Isto je kazala i Romina struka, i vjeruj mi da bi nam sjajno došao...
Dečko nema sreće, taman kad odigra sjajno za Hrvatsku i izbornik ga pohvali, on se ozlijedio... Nije ga dugo bilo, ali evo, polako se vraća, već je zabio dva gola...
Uostalom, koliko je prošle sezone zabio u Parmi? Ako me pamćenje služi, negdje 10-ak... A proigravači su mu bili igrači tipa Dessena, Cigarini, itd...
Nije isto kao kad imaš Tottija, Mancinija, Taddeija, Giulya, Perrottu, Aquilanija, Pizarra, itd...