Ja bi također najradije Schalke, pa onda Fener...
Ako nećemo biti te sreće, onda bi Barcu, jer s njima se može igrati... Oni ti daju prostora, siguran sam da bi im zabili i u Rimu i na Nou Campu, "samo", morali bi što bolje zaustaviti Ronaldinha, Eto´a, Henrya, pa i Xavija i Iniestu...
Mislim da bi sličan ždrijeb Barci bio Arsenal, i oni bi nam dali prostora, no činjenica je da je njihova obrana bolja i tvrđa od Barcine...
Liverpool bi mogli proći, tamo bi se vjerojatno igralo na "nulu", kad bismo dali gol na Anfieldu, to bi možda značio i prolaz... Jesu tvrdi, jesu dobri u kup-sistemu, ali može se s njima...
Chelsea mi izgleda kao najgori mogući scenarij, igraju iznenađujuće dobro pod vodstvom ovog Granta... Teško im je zabiti, a opet, prijete sa svih strana... Počevši od Drogbe, preko Lamparda, Essiena, Joea Colea, Ballacka, Kaloua, itd...
FORZA GRANDE ROMA!
edit: kad bolje razmislim, radije bi Arsenal nego Barcu... Mladi su i poletni, ali može se s njima... Igraju lijep nogomet, ali previše petljaju, kakav god bio, Adebayor nije golgeter a la Eto`o, a i onaj sjajni Hleb ipak ne može u istu rečenicu s Ronaldinhom...