Author Topic: Manchester-Roma(uzvrat,prva utakmica 0:2)  (Read 1823 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Manchester-Roma(uzvrat,prva utakmica 0:2)
« Reply #45 on: April 09, 2008, 07:18:56 PM »
tralalalalallalalaal

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #46 on: April 09, 2008, 07:35:51 PM »
ako daju gol do 70. min onda ima sanse,inace kurac

da je De rossi dao gol bi krajnje neizvjesno

Online MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #47 on: April 09, 2008, 07:38:04 PM »
ma poslije ovog nemamo vise sanse,jebaji ga sansu je propustio De Rossi u 30.min i sad je gotovo...
negledam utakmicu,ko je bolji,jesmo li imali jos sansi?

Online MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #48 on: April 09, 2008, 08:22:48 PM »
ojoj boze moj........
evo sad gledam imali smo 15 udaraca,znaci u dvije utakmice 30 udaraca 0(nula) golova,e nek sad neko nesto rekne protiv Tottija,on bi zabio bar 2 gola...
Iduce je godine finale u Rimu,moramo se pojacat i ic po titulu prvaka europe,pod hitno dovest klasnog golgetera ako mislimo da nam se ne dogadaju ovakve stvari....

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #49 on: April 09, 2008, 08:38:22 PM »
ma imao je man konkretnije prilike al ae

Online MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #50 on: April 09, 2008, 08:44:15 PM »
ma jesu ali nama je u prvoj falio zadnji pas,napadali smo stalno ali bez nekih vecih sansi samo cu rec TOTTI i tocka.

Offline spalletti

« Reply #51 on: April 09, 2008, 09:16:54 PM »
Na godinu ćemo slavit i to u Rimu, pa će ta pobjeda biti nezaboravna. Nismo ni večeras bili loši samo nas sreća mimoilazi.]

Offline De Rossi

« Reply #52 on: April 09, 2008, 10:56:19 PM »
Al se fino sara pijandura isprdala s nama... prvo je zahvaljivao Tottijušto se ozlijedio, sad još postavi rezervnu ekipu i dobije... a ovaj De Rossi ga još baš sad usere... :o

Offline prema16

« Reply #53 on: April 10, 2008, 08:20:51 AM »
Jbg idemo po scudeto sada

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #54 on: April 10, 2008, 10:07:08 AM »
Prolazu Manchestera nema nikakvog prigovora, makar ostaje velika tuga i gorčina... mogli smo bolje, ali falilo nam je iskustva prije svega...

Nismo jučer imali klasičnog zicera, ali jesmo 11-erac i tri 90% šanse, od kojih je jedna morala ući...

Sve je bilo kako je trebalo biti, United je napadao, mi se branili, pa silovito uzvratili i dobili udarac s bijele točke... De Rossi je uzeo loptu, znao sam da će nabiti iz sve snage, nažalost, nije prošlo... To je bila prva i naša najveća šansa... :(

Druga je ona kad je netko pucao, Van der Saar kratko odbio loptu, a Cassetti u duelu s nekim od Unitedovih braniča, nije stigao zahvatiti loptu  (zakasnio je doslovce desetinku sekunde), odnosno pospremiti je u mrežu... :(

Treća (polu)prilika, koja je morala završiti golom, bila je kad je Tonetto ubacio, netko od domaćih odbio glavom do Taddeija, ovaj se mrvicu (opet desetinku sekunde) predugo namještao, i Englezi su blokirali njegov pokušaj... :(

Četvrta i posljednja naša (polu)prilika, bila je kad je nakon jednog ubačaja, netko od domaćih propustio loptu, što je valjda zbunilo Juana, pa je i on zakasnio, i to ponovo desetinku sekunde...

Poslije toga, bilo je za očekivati da će nas iskusna momčad kakva United jest, kazniti... to se i dogodilo, što je dalo konačni udarac našim vjerovanjima i nadanjima u čudo...

Sve u svemu, ostaje ta žal, što u dvije utakmice nismo zabili, a imali smo 20-ak raznih pokušaja... ostaje i žal što De Rossi nije pogodio s bijele točke, dugo ćemo se još pitati "što bi bilo da je zabio" ili "što bi bilo da je bar jednu utakmicu igrao Francesco Totti"...!?

Čestitke Manchester Unitedu, definitivno boljoj momčadi, no što je Roma... nama će ova dva poraza, uz ne tako lošu igru, pokazati da znamo i možemo... a Sensi će valjda shvatiti da se bez 2-3 istinska pojačanja ne može više od četvrtfinala Lige prvaka...

Offline spalletti

« Reply #55 on: April 10, 2008, 12:44:51 PM »
Bez love i ulaganja u nove igrače nažalost nema ništa. Mi smo bili dobri, ali psihički preopterećeni. De Rosiju se nema što zamjeriti. Sensi doista treba razmisliti o novim igračima i to pravima, a ne kupovati nešto najjeftinije, samo tako da se nađe. Tako bi brzo mogli u Seriju B, a ne u finale nagodinu.

Offline Romamario

« Reply #56 on: April 10, 2008, 04:40:33 PM »
“At the final whistle I apologised to the fans for the missed penalty,” revealed De Rossi.

“I was a little emotional at that moment, not so much for the incident, but because they were still chanting my name at the end of the match.

“That means so much to me, especially after such a nightmare of a game.”

Dali smo svoj maksimum u obe utakmice,treba biti realan i priznati...
Mrzim Engleze i njihov nogomet al zato su pokupavali 1001 stranca i imaju 4 jako moćna kluba,a ovim drugim igra još puno igrača poput Taylora pa nemislim da je najjača liga na svijetu....
Nego ja sam zadovoljan sa svime i ne bi ništa zamjerio De Rossiju jer mislim da je najbolji igrač Rome i ako bi on slučajno napustio Romu na kraju sezone .. neznam kako bi to prežvakao.

Nadam se da čemo dobiti neku financijsku inekciju da pokušamo biti među 5 najbolji momčadi na svijetu,te napokon osvojimo taj trofej... a što se tiče scudetta.. Osvajamo ga!!Ići ću Rim na zadnje kolo i proslavit !