0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crveni dres sezona 2000/01crveno-narancasti za LP 2001/02crveni dres dugih rukava 2004/05bijeli dres 2001/02crni dres za LP, ne znam koja sezonacrveni dres 2006/07, zadnji diadorin i meni najbolji, aquilani 82 recimo bar sala (crvene i narancaste pruge)sal lazio merdasal s placa sal asroma slovenijaimao sal roma campione d'italia 2000/01, al je sad u grobu prijatelja koji je isto bio romanista majica milano in fiamme sa standa pred olimpicommajica antilaziale sa standamajica od ilromaniste dok smo igrali finale kupa protiv intera (i popusili) u onoj ocajnoj sezoni kad smo osmi bilipar majica koje sam sam napravio (lazio merda, juve - let it B, roma club testaccio, daje roma i fedayn roma)majica romanisti del belgrado, koju su frendovi iz BG-a napravilicrvena diadorina majca iz zadnje diadorine sezonecrvena kappina majica s kapuljacomtrenirka diadora crvena, gornji i donji diobijela kappina majica s kapuljacomzimska kapaprivjesak za kljucevevelika zastava (crveno-bijelo-narancasta, sa grbom u sredini)6 ulaznica
di zastavu mogu nac?samo mi to jos treba
u vlaškoj u zagrebu nema šalova
ima tottijevih dresova veličina m
Quote from: Mesihovina on November 13, 2008, 02:08:06 PMima tottijevih dresova veličina m cijena 400 ili?