0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Ogromni su troskovi za ovaj site...cak 120 kn godisnje ;D ;D ;D ;D ;D
Quote from: curva sud on December 06, 2007, 11:58:51 PMEmpoli dobio Juve 2 : 1, gamad iz Torina zabila gol, koji će je odvesti dalje, u 81. minuti, i to s igračem manje... bolje bit gamad iz torina nego jos veca gamad iz rima
Empoli dobio Juve 2 : 1, gamad iz Torina zabila gol, koji će je odvesti dalje, u 81. minuti, i to s igračem manje...
Quote from: Juve on December 07, 2007, 03:27:32 PMQuote from: curva sud on December 06, 2007, 11:58:51 PMEmpoli dobio Juve 2 : 1, gamad iz Torina zabila gol, koji će je odvesti dalje, u 81. minuti, i to s igračem manje... bolje bit gamad iz torina nego jos veca gamad iz rimabuahahahaha...A zašto smo mi veća gamad?!? Zašto smo mi uopće gamad?!?Pa nismo namještali utakmice i naslove kao vi... Sramite se, bijednici!
jax daj ga sredi s jednom bananom
al cinjenica je da ste vi kaznjeni,a mi ne
Quote from: prema16 on December 08, 2007, 03:58:39 PMjax daj ga sredi s jednom bananomkaje bilo, kaj ste poceli vrjedat, pa kad ste nasli nekog da se suprostavlja, onda odmah daj mu bananu. vasi argumenti se ne temelje ni na cemu, mogu pobrat bananu, al to nece promjenit ni mene ni vas, samo cete zivjet u bijednom uvjerenju da ste u pravu. uostalom, vi ste prvi poceli vrjedat, a ja se nedam vrjedat. ajde onda vas molim da se prestanete ponasat kod da ste na nivou treceg razreda i da pocnemo govorit o nogometu.