Author Topic: Del Piero  (Read 1211 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
Re: Del Piero
« Reply #15 on: March 17, 2009, 06:02:49 PM »
Jel mogu ja doznat što je to Del Piero napravio za repku?
dva puta osvojio europsko prvenstvo U-21 ( 1994.,1996.),i osvojio svjetsko prvenstvo 2006.godine.
na tom prvenstvu 2006.godine uglavnom je bio na klupi,ali je dao svoj doprinos Italiji koja je kasnije postala svjetski prvak.
nadalje,Alessandro Del Piero je 5. igrač u povjesti Italije po broju nastupa,mislim da to ipak nesto govori. Alessandro Del Piero je zabio 27 golova za nacionalnu vrstu sto nije bas puno ali nije ni malo.
nadalje,Del Piero je zabio odlucujuci gol za Italiju protiv Madarske na svjetskom prvenstvu 2002. godine,zabio je i Mexicu i taj gol je donio Italiji prolaz dalje.
na tom svjetsko prvenstvu 2006.godine zabio je Njemačkoj u polufinalu vrlo vazan gol samo nekoliko minuta nakon sta je usao s klupe,,zabio je penal Francuskoj u finalu. Del Piero je tek 2.igrac koji je nastupio za reprezentaciju na 7 velikih natjecanja.
nosio je broj 10 ali u dogovoru s Tottiem taj broj mu je propustio i zadovoljio se sa "sedmicom",to dovoljno govori o njemu kao covjeku,i kao igracu.
Alessandro Del Piero je uz sve to dao neizmjerno puno za Juventus,a kao nagradu za sve sta je napravio za Italiju pozvan je u reprezentaciju ove godine pod vodstvom Marcela Lippia.
Del Piero je igrac kojeg u Italiji cijene svi,pa cak i navijaci najomrazenijih rivala njegovog Juventusa,Del Piero je dao za Italiju puno i daje puno samim svojim prisustvom.Del Piero je institucija Italije,Juventusa i zivuca legenda talijanskog ali i svjetskog nogometa,i samim time ja ga neizmjerno postujem i cijenim!      :icon_ok:
GRAZIE ROMA

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #16 on: March 17, 2009, 06:12:17 PM »
dva puta osvojio europsko prvenstvo U-21 ( 1994.,1996.),i osvojio svjetsko prvenstvo 2006.godine.
na tom prvenstvu 2006.godine uglavnom je bio na klupi,ali je dao svoj doprinos Italiji koja je kasnije postala svjetski prvak.
nadalje,Alessandro Del Piero je 5. igrač u povjesti Italije po broju nastupa,mislim da to ipak nesto govori. Alessandro Del Piero je zabio 27 golova za nacionalnu vrstu sto nije bas puno ali nije ni malo.
nadalje,Del Piero je zabio odlucujuci gol za Italiju protiv Madarske na svjetskom prvenstvu 2002. godine,zabio je i Mexicu i taj gol je donio Italiji prolaz dalje.
na tom svjetsko prvenstvu 2006.godine zabio je Njemačkoj u polufinalu vrlo vazan gol samo nekoliko minuta nakon sta je usao s klupe,,zabio je penal Francuskoj u finalu. Del Piero je tek 2.igrac koji je nastupio za reprezentaciju na 7 velikih natjecanja.
nosio je broj 10 ali u dogovoru s Tottiem taj broj mu je propustio i zadovoljio se sa "sedmicom",to dovoljno govori o njemu kao covjeku,i kao igracu.
Alessandro Del Piero je uz sve to dao neizmjerno puno za Juventus,a kao nagradu za sve sta je napravio za Italiju pozvan je u reprezentaciju ove godine pod vodstvom Marcela Lippia.
Del Piero je igrac kojeg u Italiji cijene svi,pa cak i navijaci najomrazenijih rivala njegovog Juventusa,Del Piero je dao za Italiju puno i daje puno samim svojim prisustvom.Del Piero je institucija Italije,Juventusa i zivuca legenda talijanskog ali i svjetskog nogometa,i samim time ja ga neizmjerno postujem i cijenim!      :icon_ok:

Potpisujem... :icon_ok:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #17 on: March 17, 2009, 06:37:09 PM »
iako osobno ne volim juve....del piero mi je jako drag i jako ga volim....a uostalom s zbog takih kao on totti i raul..nogomet još traje....
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #18 on: March 17, 2009, 06:42:53 PM »
Pa ne znam, dao je gol u 121 minuti u polufinalu Njemačkoj u zadnjem napadu (doslovce, sudac je odmah nakon svirao kraj) pri vodstvu 1-0, nebitan gol, Italija bi ionako prošla dalje. Za penal ok, ali to prvestvo je odigrao za kurac, posebno utakmicu protiv Australije.

Ne znam o kojem golu Mađarskoj pričaš na sp 2002, jer Mađarska tamo nije igrala. I to je prvenstvo odigrao za kurac, osim gola Mexicu, ništa nije bapravio. Slično kao i na EP 2008 gdje je bio smiješan, na EP 2004 isto loš, a o EP 2000 da i ne pričam, pogotovo s promašene 3 stopostotne u finalu pri 1-0 za Italiju. SP 1998 i EP 1996 se ne sjećam da je odigrao išta, ali da je odigrao nešto sjajno vjerojanto bi se sjećao.

Da se razumijemo, za Juventus je Del Piero odigrao sjajnu karijeru (i još uvijek igra), ali za Italiju na velikim natjecanjima nije, kroz kvalifikacije slabijima bi još i zabijao, ali kad se trebalo pokazati i povući momčad na velikim natjecanjima - nije ga baš bilo za vidjeti. A nije da nije imao prilike jer je bome bio na 7 velikih prvenstava...

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #19 on: March 17, 2009, 08:54:31 PM »
Pa ne znam, dao je gol u 121 minuti u polufinalu Njemačkoj u zadnjem napadu (doslovce, sudac je odmah nakon svirao kraj) pri vodstvu 1-0, nebitan gol, Italija bi ionako prošla dalje. Za penal ok, ali to prvestvo je odigrao za kurac, posebno utakmicu protiv Australije.

Ne znam o kojem golu Mađarskoj pričaš na sp 2002, jer Mađarska tamo nije igrala. I to je prvenstvo odigrao za kurac, osim gola Mexicu, ništa nije bapravio. Slično kao i na EP 2008 gdje je bio smiješan, na EP 2004 isto loš, a o EP 2000 da i ne pričam, pogotovo s promašene 3 stopostotne u finalu pri 1-0 za Italiju. SP 1998 i EP 1996 se ne sjećam da je odigrao išta, ali da je odigrao nešto sjajno vjerojanto bi se sjećao.

Da se razumijemo, za Juventus je Del Piero odigrao sjajnu karijeru (i još uvijek igra), ali za Italiju na velikim natjecanjima nije, kroz kvalifikacije slabijima bi još i zabijao, ali kad se trebalo pokazati i povući momčad na velikim natjecanjima - nije ga baš bilo za vidjeti. A nije da nije imao prilike jer je bome bio na 7 velikih prvenstava...
ma mislio sam da je dao gol Mađarskoj u kvalifikacijama , i s tim golom Italija se plasirala dalje.
i slazem se s tobom da je mogao dati vise za reprezentaciju,ali po meni je to zato jer tamo nema istu ulogu kao u Juventusu gdje je on glavni i gdje on vodi glavnu rijec.mislim da u tome ima nesto.
GRAZIE ROMA

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #20 on: March 17, 2009, 10:08:58 PM »
Ma daleko od toga da je Del Piero loš igrač, da me krivo ne shvatite. Al kad netko napiše da je puno dao Italiji, a na velikim natjecanjima je Materazzi dao više od njega :D onda jebiga, moram reagirat :D

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #21 on: March 18, 2009, 02:25:54 PM »
sve je to u redu,ali i s tim je dao puno za Italiju jer da nije sigurno nebi imao toliko nastupa koliko trenutno ima a i jos ce ih skupit.  :icon_ok:
GRAZIE ROMA

Offline il gladiatore

« Reply #22 on: April 22, 2009, 09:00:08 PM »
[/quo
mislio sam da se samo ja pitam to pitanje cijeli život...sad mi je lakše

Offline il gladiatore

« Reply #23 on: April 22, 2009, 09:05:31 PM »
delvecchio,ti si jedini pravi, svaka njemu čast,ali ne mogu da ne gledam s navijačke strane,a tako ga ni jedan pravi romanista ne može voljet. ja ga ne volim još iz nekih davnijih dana, kad je roberto baggio morao zbog njega napustit klub tako da...ne,ne i ne del piero...

Offline Cranox

« Reply #24 on: June 18, 2009, 08:29:02 AM »

Dodajmo na to i one 3 sanse koje nije realizovao u finalu sa Francuskom 2000 pa imamo pravu sliku. Od tad ga ne volim, te godine mu je zvizdao svaki stadion u Italiji osim mrznog delle Alpija. Njegova dostignuca za Juve me ne interesuju.
Grazie Dio, che mi hai fatto ROMANISTA!

Offline il gladiatore

« Reply #25 on: June 20, 2009, 05:37:48 PM »
bravo Cranox!

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #26 on: June 21, 2009, 09:43:48 AM »

Dodajmo na to i one 3 sanse koje nije realizovao u finalu sa Francuskom 2000 pa imamo pravu sliku. Od tad ga ne volim, te godine mu je zvizdao svaki stadion u Italiji osim mrznog delle Alpija. Njegova dostignuca za Juve me ne interesuju.

ako je ta utakmica bila kljucan faktor da se Del Piera počne  "mrzit" zašto ga onda danas svi neizmjerno poštuju? Zbog čega svi imaju samo riječi hvale za ovog velikana?  Zao jer je velikan.

Netko je spomenuo da,ako navijaš za Romu,ne možeš voljeti i cijeniti Del Piera.
Ja navijam za Romu i poštujem ga i kao igrača i kao osobu. ALI koliko god ga cijenio u mojim očima će uvijek biti ispod bilo kojeg igrača koji nastupa za  Romu.  :magica:
GRAZIE ROMA